Lagbanner
Sitter Gasperini löst?
Denna gång är det inga glada miner i Genoa...!

Sitter Gasperini löst?

Preziosi var rasande efter förlusten hemma i söndags mot Chievo. Det var flera av tränare Gasperinis beslut som irriterade mest.

Genoa gick på en mycket tung mina i den senaste matchen mot Chievo. Efter en succé start med mål direkt av Destro gick spelet i lås och ingenting fungerade.

Preziosi var mycket arg efter förlusten och på det sättet som Gasperini coachade laget. Genoa var ett lag som sökte med lampa och lykta efter förstärkningar under mercaton till sitt innre mittfält. Man hittade Veloso och Zuculini. Men trots det så startar Gasperini matchen med det gamla vanliga gardet, Milanetto och Rossi.

1-1 stod det i halvtid. Då tog Gasperini ut Ranocchia. Alla trodde att det berodde på en skada, men Gasperini ville ha en försvarare som fyllde med upp i anfallen som Bocchetti, Biava och Sokratis gjorde. Preziosi rasade på läktaren.

Sen var det givetvis hela Genoas bleka insats inför hemma fansen som gjorde Preziosi upprörd. Så här sa Preziosi direkt efter matchen:

"Jag förväntade mig inte att Ranocchia skulle bli utbytt, Jag blev förbryllad. Tre poäng är förlorade och vi ska vinna mot lag som Chivo på hemmaplan. Vi förlorade mittfältet helt. Jag är inte nöjd och jag hoppas att detta inte händer igen".

Idag så har Preziosi fortfarande inte lugnat ner sig. Då han är "mycket olycklig" över Genoas start på säsongen. Så här säger han inför ödesmatchen mot Parma i helgen:

"Gasperini ska bara tänka på att slå Parma".

Kort och konsist! Samtidigt verkar en eventuell ersättare stå redo enligt Datasport. Förra Laziotränaren Ballardini och även Walter Novellino sägs vara ett alternativ. Sent på kvällen lades även Leonardo som förra säsongen tränade Milin in på listan som Preziosis första kandidat.

Hoppas på vinst mot Parma så att vi får ha kvar Gasperson!




GRADINATANORD2010-09-16 18:22:00
Author

Fler artiklar om Genoa