Lagbanner
El Shaarawy: "Milan vore en dröm, för jag är ett fan"
El Shaarawy tar sig förbi en försvarare

El Shaarawy: "Milan vore en dröm, för jag är ett fan"

Genoas goldenboy Stephan El Shaarawy som Lorenzo Medici nyligen rankade som Italiens mest lovande talang är het på transfermarknaden efter sin succé säsong i Padova.

Genoa sägs nobba bud från Inter på 10 milj euro för deras tekniska lättviktare El Shaarawy som nyligen var nära att skuta Padova till Serie A (se länk under). Preziosi vill se El Shaarawy i minst en säsong på Marassi innan det kan bli aktuellt med en transfer. El Shaarawy har gjort succé i Padova i Serie B som 17-18 åring i år. Han debuterade redan som 16 åring i Serie A med Genoa mot Chievo.

El Shaarawy  blev nyligen uppkallad till U-21 landslaget av Ciro Ferrara. Det ska bli spännande och se vad El Shaarawy har att ge i Serie A nästa säsong i Genoas rossoblu tröjor.

Nu har även Milan visat intresse för Genoas jättetalang. Hans agent Roberto La Florio säger så här: "Det har varit kontakt från Milan angående Stephan men Genoa var tydliga med att de vill ta hem honom nästa säsong för att spela för Genoa. Jag vet inte vad som kommer att hända men jag vet att klubbarna ha en bra relation med varandra men jag får känslan av att Genoa vill behålla honom till varje pris. Men det är inte bara Milan som är efter honom utan det finns flera klubbar som är intresserade".

Nu har äntligen El Shaarawy berättat vilket som är hans drömlag: "Milan, Inter och Juventus är all tre mycket bra lag. Men skulle jag välja så skulle det bli AC Milan eftersom jag är  ett fan. AC Milan skulle vara en dröm. Jag har alltid varit inspirerad av Kaka,  jag har även jämförts med honom, jag älskade honom som pojke och det är en spelare som jag skulle vilja spela med i Real eller Milan." 

Tyvärr för alla Milanfans så kommer han med största sannolikhet spela i Genoa i år, men sen ligger Milan i startposition helt klart! Show me the money!

Här hittar du Lorenzo Medicis ranking

Här kan du se när El Shaarawy skjuter Padova ett  steg närmare Serie A med två snygga mål mot Varese. Men det räckte inte till Serie A då Novara blev för svåra..

GRADINATANORD2011-06-14 00:01:00
Author

Fler artiklar om Genoa