Lagbanner
Genoa-notiser: Julhandeln flyttar på derbyt?

Genoa-notiser: Julhandeln flyttar på derbyt?

Här hittar ni de lite mindre nyheterna som rör Genoa CFC. Alltså de nyheter som inte får någon hel artikel men som ändå kan vara intressanta för Er läsare.

De senaste uppdateringarna i rött.

16/11 -10:
Kommunledningen i Genua har uttalat sig i frågan om den lämpligaste tidpunkten för höstens derby. De som bestämmer i staden väljer att gå på handlarnas linje och har kontaktat Lega Calcio för att yrka om att matchen ska spelas på kvällen för att "den kommersiella verksamheten har sina behov och det är rätt att förstå dem och dela dem." Lega Calcio har ännu inte svarat Genua kommun. (Källa: Secolo XIX)

31/10 -10: Ännu ett kapitel skrivs i Sagan om den nya fotbollsarenan i Genua. I dagens upplaga av tidningen Secolo XIX säger borgmästare Vincenzi i en intervju att i den nya stadsplanen finns en ny arena med i bilden. Trots protester från både de lokala handlarna och Enac (italienska Luftfartsverket) vill kommunledningen återigen lansera flygplatsområdet som platsen för den nya arenan. Flygen ska enligt planen istället i framtiden landa på en konstgjord ö i havet. Håhåjaja, den som lever får se...

20/10-10:
Genoa mötte ikväll Grosseto som spelar i Serie B i Coppa Italias tredje omgång. Genoa ställde upp ett b-lagsbetonat lag, men lyckades ändå vinna efter förlängning. Båda Genoas mål gjordes av Luca Toni.

Genoas startelva(3-4-3):

                                Scarpi

           Tomovic - Kaladze - Moretti

    Rafinha - Zuculini - Kharja - Modesto

                Rudolf - Toni - Palladino


Avbytare: Perin, Chico, Dainelli, Doninelli, Mesto, Candia, Destro

Genoa möter vinnaren mellan Ascoli-Vicenza i nästa omgång.

20/10-10:Gasperini är förvånad över den negativitet som under senaste tid surrat runt klubben i media: "Jag är nöjd med starten på säsongen och med det vi har presterat. Det står väldigt mycket negativ i pressen om Genoa. Förra året släppte vi in fem eller tre mål mot Roma och Milan. I år har vi precis förlorat och har varit med ända till slutet mot storlagen. Förlusterna gör en ledsen, men det är inga konfliker i omklädningsrummet. Detta laget kommer bli en stor överaskning med tiden".

GRADINATANORD2010-11-16 19:55:00
Author

Fler artiklar om Genoa