Lagbanner
2017-09-02 16:00

Swindon - Barnet

Inför Roma – Genoa: Två lag som går för vinst
Ska Luca Toni sänka sitt gamla lag?

Inför Roma – Genoa: Två lag som går för vinst

På lördagskvällen möts två lag som har haft lite problem i inledningen av säsongen. Mest problem har Roma haft, främst bakåt då man har släppt in flest mål av alla och ligger pyrt till i tabellen på nerflyttningsplats.

Mycket viktig match med andra ord, speciellt för Roma som måste vända trenden eller i alla fall inte förlora mot Genoa, som alltid går för seger på gott och ont. Senast mot Bari såg det stundtals mycket bra ut offensivt då man radade upp klara chanser och det var främst Luca Toni som såg formtoppad ut. Man släppte som vanligt till en del bakåt men Genoas berömda spel på offensiv planhalva var tillbaka. Man saknar Miguel Veloso som stukade foten undermatchen och behöver vila några veckor vilket blir ett stortavbräck för Genoa då han bara blivit bättre och bättre. Borta är även Jankovic och Moretti.
 
Gasperini har tagit ut följande trupp:
 
Portieri: 1 Eduardo, 73 Scarpi. 88 Perin.
 
Difensori: 2 Chico, 3 Dainelli, 13 Kaladze, 16 Ranocchia, 5 Tomovic.
 
Centrocampisti: 4 Criscito, 11 Kharja, 20 Mesto, 77 Milanetto, 23 Modesto, 18 Rafinha, 7 Rossi, 36 Zuculini.
 
Attaccanti: 22 Destro, 8 Palacio, 10 Palladino, 17 Rudolf, 14 Sculli, 9 Toni.
 
Förväntad laguppställning:
 
                              Eduardo
 
              Chico – Dainelli – Ranocchia
 
     Rafinha – Milanetto – Kharja – Criscito
 
                 Palacio – Toni – Sculli

 
I Roma ser det inte bra ut då Pizarro, Perotta och Menez är osäkra kort. Borta sedan tidigare är J.Sergio, De Rossi och Vucinic. Taddei och Adriano är inte 100% fulltränade för att starta matchen. Sen en Totti ur form, det enda som oroar är Borriello. Jag personligen hoppas på att Mexes spelar då jag tycker att han är extremt överskattad. Juan däremot är motsatsen, en världsback!
 
Romas trupp till matchen:
 
Lobont, Cicinho, Castellini, Juan, Mexes, Pizarro, Totti, Taddei, Riise, Baptista, Perrotta, Borriello, Greco, N. Burdisso, Fabio Simplicio, Doni, Brighi, Cassetti, Rosi, Okaka, Menez

 
Genoa har haft stora problem mot Roma tidigare i huvudstaden med två raka 3-0 förluster. Men denna gång kommer det garanterat att bli jämnare. Jag tror på oavgjort

GRADINATANORD2010-10-15 21:16:00
Author

Fler artiklar om Genoa