Lagbanner
"Ranocchia är värd €20 milj och Boateng skulle sitta på bänken hos oss".
Preziosi var kung tills Gallianis värvningar tog fart...

"Ranocchia är värd €20 milj och Boateng skulle sitta på bänken hos oss".

Preziosi har slår till stort i medierna idag innan Genoas match mot Milan ikväll. Stora rubriker efter kontoversiella uttalanden.

Genoas president Enrico Preziosi har idag tagit stor plats i media efter dessa uttalanden om Ranocchia och Prince Boateng.

Först säger han att han värderar Ranocchia just nu till 20 milj euro, vilket gör att Inter måste hosta upp ytterligare 10 miljoner euro för att få spelaren utöver de 6,5 miljonerna de redan har betalat för honom. Inter och Moratti är väldigt heta på att knyta till sig Ranocchia redan i januarifönstret men Preziosi säger att det är en omöjlighet.

"Ifall Moratti vill prata om Ranocchia nu så kan han få det. Men det finns inget utrymme för januari affärer. Låt mig göra mig förstådd. Ranocchia kommer att stanna i Genoa hela säsongen. Han är värd minst 20 milj euro nu då han är en stor talang. Han är som Alessandro Nesta och sådana talanger finns det få av."

Ranocchia har sett mycket bra ut i Genoa hitills i år. Ibland mästerlig med brytningar och ett enormt lugn i sitt spel, men ibland även lite slarvig i passningsspelet, typiskt av en ung spelare. Men helt klart en mycket stor lysande stjärna.

Preziosi fortsätter med Boateng som Genoa köpte från Portsmouth för att sedan sälja vidare till Milan och Ja, Genoa har betalat två inbetalningar redan för Princen.

"Vi har många anfallande mittfältare i våran trupp så Boateng hade blivit en bänkspelare i Genoa, så jag föreslog honom till Galliani. Vi kom överens om ett delägarskap + pengar och halva Beretta. Vi var kungarna på transfermarknaden men med Zlatan Ibrahimovic and Robinho värvningarna i slutet är jag är redo för att stiga ner från tronen i förmån för Galliani. Milan ville också ha El Sharaawy men det är en omöjlighet. Han spelar bra i Padova och kommer komma tillbaka till oss".

Spännande att se att Preziosi väljer Omar Milanetto före Prince Boateng. Det måste han vara ensam om på denna jord.

Over And Out!

GRADINATANORD2010-09-25 16:23:00
Author

Fler artiklar om Genoa