Lagbanner
Stadio Olimpico Grande Torino, 2023-09-03 18:30

Torino - Genoa

Inför Torino - Genoa: Massivt bortastöd väntas

Inför Torino - Genoa: Massivt bortastöd väntas

Genoa tar sig i helgen till Turin med tre poäng och ytterligare ett gäng nya spelare i bagaget. — Buongiorno Genoa CFC, skriver det senaste nyförvärvet Berkan Kutlu på sin Twitter.


Två nya spelare anslöt till Genoa under transferfönstrets sista vecka. Ridgeciano Haps, som föregående säsong var utlånad till Genoa, återvänder nu till klubben. Dessutom ansluter mittfältaren Berkan Kutlu från Galatasaray. Detta efter att Tanguy Ndombele tackat nej till en flytt till Ligurien. Genoa och Tottenham var överens om en låne-deal för spelaren. 

Genoa lär få ett massivt stöd från bortaläktaren i Turin under söndagen. Över 4000 supportrar väntas ta den knappt 20 mil långa färden. 
Torino har fått en tuff start på säsongen. Laget kryssade mot Cagliari i premiären för att sedan förlora med 4-1 borta mot Milan förra helgen. 
För Genoa handlar det om att bygga vidare på insatsen mot Lazio. Där var planen att ligga rätt och ta vara på de chanser som uppstod. Här kommer Gilardino antagligen vilja se sitt lag mer bollförande. 

En extra krydda till matchen är Torinos Genua-bördige Pietro Pellegri. Genoa försökte få till en återkomst för anfallaren under transferfönstrets avslutning. Något som Torinos tränare Ivan Juric sa nej till. 

Matchstart: söndag 18:30. 

John Johansson2023-09-02 10:42:04
Author

Fler artiklar om Genoa