Lagbanner

VD Blazquez avslöjade två nyförvärv i samband med tröjsläppet

Under söndagen anordnade Genoa ett event för att presentera den nya matchtröjan. Utöver tröjsläppet hölls även en intervju med VD Andres Blazquez, där mycket fokus hamnade på transfermarknaden.

Efter bara ett år med Castore var det återigen dags för klassiska Kappa att designa den rödblåa tröjan. "Mare Dentro" är en klassisk och stilren tröja med fokus på Genoas ursprung för att hylla klubbens 130 års-jubileum. Efter att tröjan visats upp var det dags för intervju med Andres Blazquez, vilken SkySports rapporterat ifrån. 

Blazquez fick frågan om det kommer någon anfallsvärvning.

— Vi jobbar på tre eller fyra olika alternativ, men det tar tid att slutföra. Jag hoppas kunna ge några nyheter de kommande veckorna. 

På frågan om Napolis Zanoli är en spelare de tittar på ger VD:n en liten hint.

— Det är en väldigt bra spelare. 

Därefter var det dags att avslöja två nyförvärv. 

— Martín och Leali tror jag är här imorgon. 

Blazquez pratar sedan vidare kring vikten av förlängningarna av Strootman och Badelj. Han menar på att de bidrar till stabilitet, professionalitet och förmågan att få nya spelare att förstå Genoas DNA. 

Efter nytillskotten var det dags att avhandla spelartapp.

— Vi har haft många förfrågningar på spelare och vi var i princip tvungna att släppa Semper, eftersom en bra målvakt som honom måste spela och fortsätta utvecklas. Jag är säker på att han kommer göra det bra i Como. Han är en fantastisk människa och spelare och jag önskar honom det bästa. 

Avslutningsvis var det dags att prata om klubbens målsättningar för kommande säsong. 

— Vi har ingen uttalad målsättning, utöver att vi vill skapa ett konkurrenskraftigt lag, avslutar Blazquez. 
 

John Johansson2023-07-03 22:05:00
Author

Fler artiklar om Genoa