2017-10-01 15:00

Spal - Crotone
1 - 1

Inför: SPAL-Crotone: "Vi har något att bygga på"

Inför: SPAL-Crotone: "Vi har något att bygga på"

Efter den mycket fina matchen mot Benevento senast har Crotone något att bygga vidare på. En grund, en trygghet är skapad. Försvarsspelet ser mycket bra ut, och det viktigaste: Vi gör mål. 

Visst. Det är tidigt och hittills har vi bara vunnit en match. Men nu finns det något att bygga på. 

SPAL 

SPAL är den nykomling som absolut sett bäst ut hittills. Inte minst senast(då de mötte Napoli) stod de för en mycket fin insats. Att Napoli skulle gå hem med alla tre poängen såg långt ifrån självklart ut när man följde matchen. 
Liksom alla matcher under säsongen kommer denna att bli en tuff. Curvan på Paolo Mazza är känd för att skapa ett väldans tryck. Ett tryck som kommer att göra det extra jobbigt för Crotones spelare.

Crotone

Matchen mot Benevento följdes med stor belåtenhet. Vårt spel satt till fullo, i princip, och de flesta spelarna stod för alldeles strålande insatser.  
Kort och gott så var Benevento-matchen ett stort steg i rätt rikting. Det var inte minst tre poäng, vilka skapar en känsla av hopp och mersmak.
Något som kommer bli intressant att se är hur vi förhåller oss mot SPAL:s 3-5-2-uppställning. Hur ska vi pressa backlinjen? Hur hanterar vi kampen på mittfältet? Osv, osv. Det är några av de frågor som Davide Nicola kommer behöva finna svar på innan det är dags för avspark. 
Viktigt mot lag som SPAL, vilket är lag som kommer att befinna sig på den nedre halvan av tabellen, är att inte tappa för många poäng. Samtidigt är det viktigt att spelmässigt göra en bra match och därmed visa att man kommer bli ett lag att räkna med framöver. 

Förväntade startelvor:
SPAL(3-5-2): Gomis, Salomon, Vicari, Felipe, Lazzari, Schiattarella,Viviani, Mora, Costa, Antenucci, Borriello
Crotone(4-4-2): Cordaz, Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Martella, Rohdhén, Mandragora, Barberis, Stoian, Nalini, Trotta

Joel Askjoel.ask39@hotmail.comJoelAsk392017-10-01 12:29:00
Author

Fler artiklar om Crotone