Lagbanner
Giuseppe Meazza, 2024-08-24 20:45

Inter - Lecce
2 - 0

Inför: Inter-Lecce

Inför: Inter-Lecce

Efter besvikelsen i matchen mot Genoa, gör Nerazzuri nu sin debut på San Siro. De vill inleda den verkliga kampen mot sitt andra raka ligaguld mot Gotti’s lag vill

Debuten mot Gilardino och hans lag, slutade i besvikelse med ett resultat på 2-2. Men allt detta ska förändras under säsongens första match på San Siro mot Lecce, där Inzaghi siktar på att återuppta jakten på det andra mästerskapet i rad.

Inter tappade poäng i sin första ligamatch i sista minuten efter ett misstag av Bisseck som ledde till en straff för Genoa. Trots att laget ännu inte spelar på toppvarande nivå trodde de sig ha säkrat tre poäng tack vare Thurams två mål. Det oavgjorda resultatet har dock kylt av både supportrarna och Inzaghi, som nu måste få tillbaka Pavard i spel och överväger även att ge Frattesi en chans. Men oavsett vilka spelare som står på planen, finns det endast ett resultat som gäller för Inter: seger för att inleda försvarandet av titeln.

LAUTARO SKADAD, TAREMI TAR PLATSEN – I förra veckans matchomgång visade den argentinska anfallaren sig vara något ur form, vilket var att förvänta efter en intensiv säsong som avslutades den 15 juli med finalen i Copa America. En mindre muskeltrötthet som uppstod under träning tvingar Inzaghi att vidta försiktiga åtgärder, vilket innebär att Taremi lär får chansen. Det är Inzaghis hopp att den nya attackduon ska kunna bryta ner Lecce, som förlorade stort mot Atalanta i sin första match med 0-4. Det finns svagheter i det försvar som Lecce ställer upp med, något som Inter vill utnyttja.

Omar2024-08-24 16:27:30
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?