Lagbanner
2020-10-31 18:00

Inter - Parma

Prepartita: Inter-Parma
Inters tränare Conte i munskydd.

Prepartita: Inter-Parma

Efter en blek insats i Ukraina mot Shakhtar Donetsk, åtminstone resultatmässigt, ska Inter nu försöka bryta sin dystra trend med bara en seger på de fem senaste. En match mot Parma på Giuseppe Meazza ska bara betyda en sak, tre poäng och det trots att lagets anfallsstjärna Lukaku saknas.

Trots att laget tappat poäng i ett gäng matcher redan tidigt på säsongen så tycker jag att man varit det bättre laget i samtliga matcher. Med en bättre effektivitet och noggrannare försvarsspel så hade och kommer Inter inte att tappa så många poäng. Något som saknats är briljans på den sista tredjedelen, framför allt bakom LuLa. Hoppas Eriksen kan luckra upp ett förmodligen lågt stående Parma.

Känslan jag och många av oss blåsvarta har är att denna säsong mer och mer blir vår att förlora. Den främsta utmanaren i den gamla damen hackar rejält och vem vet hur lång tid Pirlo har på sig att få igång bygget. Utöver Juventus så är det Milan och Napoli som ser bäst ut hittills, men över en säsong så anser jag att Inter ska hamna före. Ett som är säkert då är att Inter behöver vinna mot lag som Parma.

Med den förväntade startelvan (enligt fantacalcio.it) så är det väl Kolarov som är det namn jag personligen helst sluppit se, sen han kom till Inter så har han egentligen varit för dålig i varje match han deltagit i. Han fungerar inte som en innerback alls då han är för svag defensivt. Även om samtliga vill se Lukakus namn på anfallsplatsen så ska det bli kul att se vad Andrea Pinamonti kan uträtta från start.

Forza Inter!

Inter 3-4-1-2 (fantacalcio.it)

Samir Handanovic
Matteo Darmian
Stefan De Vrij
Aleksandar Kolarov

Achraf Hakimi
Nicolo Barella
Marcelo Brozovic
Christian Eriksen
Ivan Perisic

Lautaro Martinez
Andrea Pinamonti

Parma 4-3-1-2 (fantacalcio.it)

Sepe Luigi

Iacaponi Simone

Bruno Alves
Riccardo Gagliolo
Pezzella Giuseppe

Hernani
Cyprien Wylan
Kurtic Jasmin
Kucka Juraj

Gervinho
Andreas Cornelius

TV: C More
När: Lördag 18:00
Var: Stadio Giuseppe Meazza
Domare: Luca J.Pairetto
Tips: 2-0

Filip Barkman2020-10-30 18:00:07
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?