Lagbanner
Prepartita: Inter - Real Madrid
Stefan de Vrij är troligtvis tillbaka i elvan.

Prepartita: Inter - Real Madrid

Det råder ingen tvekan om att Inter mot Real Madrid är ett tungviktsmöte två fotbollsjättar emellan. Men inför omgång 4 i grupp B i Champions League är varken någon av lagen på slutspelsplats. Contes mannar är nu desperata av att försöka vinna sin första match i säsongens upplaga, men ett underpresterande Real Madrid reser till Giuseppe Meazza för att bjuda upp till kamp.


Inters trögstart på säsongen såg ut att fortsätta i helgen när de låg under mot Torino. Simone Zaza och Christian Ansaldi stod för en kalldusch som innebar att Inter var i 0-2 underläge med 30 minuter kvar att spela. Men Contes fantastiska anfallsmöjligheter svarade 4 baljor och stod för en heroisk vändning när Lukaku gjorde 2, Sanchez stod för ett och Martinez likaså. 

Real Madrids inledande start på säsongen är heller ingenting att hänga i julgranen. Senast i helgen kryssade Los Blancos mot Unai Emery och hans Villarreal i en 1-1 match. För tillfället landar laget på en fjärdeplats i den inhemska ligan. 

Marcelo Brozovic, Aleksandar Kolarov och Daniele Padelli är ännu i karantän efter positiva coronatest medan Stefano Sensi och Matias Vecino är fortsatt skadade. Därav förväntas vi troligtvis få se en backlinje bestående av Milan Skriniar, Stefan De Vrij och Alessandro Bastoni. Hur resten av laget kommer se ut återstår att se men efter ett starkt inhopp av Lautaro i helgen är det inte omöjligt att vi får se honom från start imorgon iallafall. 

På Real Madrids front isolerar sig Luka Jovic från resten av laget på grund av Covid-19. Samtidigt ser det ut som både Federico Valverde och kapten Sergio Ramos missar mötet på grund av skador. Dock ser Eder Militao och Casemiro ut att möjligtvis kunna återvända efter att ha återhämtat sig efter Covid-19. 

Förväntad startelva Real Madrid:

Thibaut Courtois

Daniel Carvajal - Raphael Varane - Eder Militao - Ferland Mendy

Casemiro - Toni  Kroos - Marco Asensio

Isco - Eden Hazard - Karim Benzema


Förväntad startelva Inter:

Samir Handanovic

Milan Skriniar - Stefan de Vrij - Alessandro Bastoni

Achraf Hakimi - Nicoló Barella - Arturo Vidal - Roberto Gagliardini - Ivan Perisic

Lautaro Martinez - Romelu Lukaku


TV: V-sport premium
När: 21.00 (studio 20.00)
Var: Giuseppe Meazza
Domare: Anthony Taylor
Tips: 2-1

Oliver Kertes2020-11-24 18:48:51

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?