Lagbanner
Prepartita: Inter - Torino
En bild från ett tidigare möte mellan lagen

Prepartita: Inter - Torino

Det är mycket jämnt mellan andra och fjärdeplatsen i tabellen. Inter har fortfarande goda möjligheter att ta en andraplats i tabellen, men det blir förmodligen ingen ligatitel. Upp till bevis för herrarna i blåsvart när bottenlaget och fiaskot Torino kommer på besök.

Inter har sannerligen blandat och gett denna säsong och om man hade undvikit bara några av rätt så många tunga plumpar under säsongen så hade Inter kunnat vinna en efterlängtad scudetto. 

Mentaliteten i laget har visat sig vara svag när det satts på prov och det trots många stjärnvärvningar och en rekrytering av en stjärntränare. Klubben har nu värvat Achraf Hakimi till nästa säsong och spelare som Arturo Vidal, Radja Nainggolan, N'Golo Kanté och Sandro Tonali ryktas till klubben. Liksom Olivier Giroud och Marush Kumbulla. 

Ju mer klubben spenderar desto färre ursäkter har man till undermåliga resultat. Med andra ord måste konkreta resultat uppnås senast nästa år för att det inte ska bli kaos i Inter igen. I år är för tidigt att döma ut Antonio Conte och Giuseppe Marotta som trots allt gjort mycket rätt. 

Om man tycker att Inter inte presterat så bra denna säsong så häpnar man när man ser Torino. En trupp som är alldeles för bra för att vara i det absoluta bottenskiktet. Just nu ser kanske inte nedflyttning ut som ett konkret hot, men man behöver någon vinst till för att känna sig säkra. 

Hemmalaget Inter har som sagt blandat och gett. Efter en dålig första halvlek mot Hellas Verona, succélaget nummer ett i Italien i år, förtjänade man en vinst men fick den inte efter en kvittering av Verona sent in i matchen. Men idag mot Torino lär klasskillnaden bli stor, om Inter kommer upp i nivå. 

Inter ställer upp med följande lag om man ska tro medierna.

Handanovic

Skriniar, De Vrij, Bastoni
Candreva, Brozovic, Gagliardini, Young
Eriksen
Lautaro, Sanchez

TV: C More
När: Ikväll 21:45
Var: Stadio Giuseppe Meazza. 
Domare: Davide Massa
Tips: 4-0

Konrad Grönlundkonrad.gronlund@fotbollshubben.sekarlkonradaxel2020-07-13 16:58:07
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?