Lagbanner
2020-11-22 15:00

Inter - Torino
4 - 2

Prepartita: Inter - Torino
Arturo Vidal var en av alla spelare som hade ett fint landslagsuppehåll med sina 2 mål för Chile.

Prepartita: Inter - Torino

På söndag 15:00 är det dags för Inter att ta sig an Torino på hemmaplan, efter ett landslagsuppehåll där Inters spelare presterade oerhört bra.

12 poäng efter 7 matcher är inte riktigt vad Antonio Conte och Inter hoppats på inför säsongen, och det är nu dags att börja plocka trepoängare på allvar. Någonting som talar för Inter inför denna matchen är att de endast förlorat 3 av de 38 senaste matcherna mot Torino. En annan positiv sak är att Inters spelare presterat fantastiskt bra under landslagsuppehållet.

Nicolo Barella, Roberto Gagliardini, Danilo D’Ambrosio samt Alessandro Bastoni spelade för Italien varav den sistnämnde spelade alla minuter under Italiens 3 matcher. Christian Eriksen gjorde två mål från straffpunkten för Danmark. Stefan De Vrij spelade 180 minuter under Hollands två tävlingsmatcher medan hans mittbackskollega Milan Skriniar spelade hela 300 minuter. Romelu Lukaku gjorde sitt 17:e mål på de 14 senaste matcherna för Belgien och hans anfallskollega Lautaro Martinez gjorde mål för Argentina mot Peru. Arturo Vidal var både kapten och gjorde två mål för sitt Chile, medan Alexis Sanchez förblev mållös. Mållös blev också Ivan Perisic som dock spelade 210 minuter för Kroatien. Till sist så gjorde Achraf Hakimi mål för sitt Marocko och Andrea Pinamonti målade för Italiens u21.

Torino har i sin tur börjat säsongen ännu svagare med endast 5 poäng på 7 matcher och de parkerar för närvarande precis ovanför nedflyttningsstrecket. De har släppt in 15 mål under de första 7 matcherna, dvs över 2 mål per match och deras defensiv har sett allt annat än klar ut. De har släppt in minst 3 mål i hela 4 matcher och om Inter får in ett tidigt mål känns det som det kan rulla iväg. En spelare i Torino som dock visat sig från en mer positiv sida är Andrea Belotti som gjort 6 mål och 1 assist på de första 7 matcherna. Det är en spelare som De Vrij och resten av grabbarna i Inter behöver hålla koll på. Andra viktiga spelare i Torino är innermittfältaren Sara Lukic som åstadkommit 3 mål och 1 assist i inledningen av denna säsongen, samt mittbacken Bremer. Längst bak i mål har vi gamle PSG-målvakten Salvatore Sirigu, som tillsammans med Bremer måste hitta ett sätt att hålla tätt. Under de senaste två matcherna så har Torino dock endast släppt in 1 mål och kan stoltsera med 4 poäng. Det finns även andra duktiga spelare i Torino i form av Ricardo Rodriguez, Soualiho Meite och Tomás Rincon. Torino förväntas ställa upp med en 4-3-2-1-formation.

Skadelägena i lagen är något olika. I Torino ser det enda avbräcket ut att bli Daniele Baselli som fortsatt är knäskadad. Inter har Aleksandr Kolarov, Danielle Padelli och Marcelo Brozovic borta pga. Covid-19. Även Stefano Sensi och Matías Vecino är borta pga. skada. Trots dessa skador lär Inter kunna ställa ett tämligen starkt lag på benen, men frågan är hur landslagsuppehållet påverkat spelarna? Kommer det nyfunna självförtroendet för vissa spelare att lyfta deras prestationer? Eller kommer det långa resandet, ovissheten om Covid-19 och 100-tals nya minuter i benen i det redan tighta spelschemat att skicka ned Inter på knäna? Det återstår att se och söndagens match kan bli en vägvisare för resten av höstsäsongen.

Förväntad startelva Inter (Fantacalcio):
3-4-1-2

Samir Handanovic

Milan Skriniar (Danilo D’Ambrosio)
Stefan De Vrij
Alessandro Bastoni

Achraf Hakimi
Roberto Gagliardini
Arturo Vidal (Christian Eriksen)
Ivan Perisic (Ashley Young)

Nicolo Barella

Lautaro Martinez
Romelu Lukaku


Förväntad startelva Torino (Fantacalcio)
4-3-2-1

Salvatore Sirigu

Wilfried Stephane Singo
Bremer
Nicolas N’Koulou
Ricardo Rodriguez

Soualiho Meite
Tomas Rincon (Amer Kojak)
Karol Linetty

Sasa Lukic
Simone Verdi

Andrea Belotti

TV: C More Fotboll
När: Söndag 15:00
Var: Giuseppe Meazza
Domare: Federico La Penna
Tips: 3-0

 

Jens Pålsson2020-11-21 16:00:00
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?