Spelarbetyg: Genoa - Inter
Moses och Lukaku med varsin klassinsats.

Inter slog Genoa komfortabelt med 3-0 på bortaplan i en match då Inter inte riktigt verkade vara påslagna. men klasskillnaden syntes tydligt. Romelu Lukaku kammar hem betygssystemets första femma.

Spelarbetyg är i allra högsta grad subjektiva och ska tas med en nypa salt.

Samir Handanovic 3
Varnad för maskning men gjorde en kompetent match och höll nollan igen.

Milan Skriniar 3
Gjorde en kompetent match, trygg och säker utan för mycket att göra och byttes ut efter 64:e minuten

Andrea Ranocchia 4
Någonting som alltid saknas är den spelfördelande sidan av Il Rano. Men han är fin, det är han. Klockren insats och gjorde nog sin bästa match på flera år, förutom ett misstag som han begick sent i matchen. Varnad i den 74:e efter en vårdslös och dålig tackling mot legendaren Goran Pandev.

Diego Godin 3
Klassförsvararen har kommit igång efter en mycket medioker debutsäsong i Inter. Värd en säsong till i vår tröja.

Victor Moses 4
Bäst i Inter i inledningen av matchen. Vågade gå fram och hotade mycket och ofta. En av de bästa även över hela matchen. Fantastisk assist till Sanchez efter att ha dribblat av sin försvarare. Byttes ut precis efteråt med 7 minuter kvar.

Marcelo Brozovic 3
Helt okej insats men det viktigaste i hans insats var att han styrde upp sina högst mediokra kompanjoner.

Roberto Gagliardini 1
Långt ifrån tillräckligt bra för detta lagets ambitioner. Nog sämsta spelaren på plan. Varnad i den 42:a minuten och missar matchen mot Napoli

Cristiano Biraghi 4
En lysande assist till Lukaku i första halvlek och Biraghi är i gott slag. Känns inte omöjligt att han köps loss som backup till den vänsterback som Antonio Conte väljer i sommar.
Utbytt i den 83:e minuten.

Christian Eriksen 1
Ingen fantastisk första halvlek och det lyfte inte innan han blev utbytt i den 64:e. Mycket, mycket låg nivå.

Romelu Lukaku 5
Målskytt efter 34 minuter då han öppnade målskyttet. Visar klass i nästan samtliga aktioner på plan. Gjorde sedan sitt snyggaste mål i Inter som innebar 0-3 i den 93:e minuten

Lautaro Martinez 1
Utbytt i den 64:e minuten och uträttade inget på planen. Andra raka ettan.

Inhoppare (matchtid exkl. stopptid)

Danilo D’Ambrosio 2
Inbytt i den 64:e minuten. Osynlig men gör inte bort sig.

Borja Valero 2
Inbytt i den 64:e minuten och gjorde sånär 0-2 i den 70:e minuten men Ankersen kom i vägen med en fot på ett mirakulöst sätt.

Alexis Sanchez 4
Inbytt i den 64:e minuten och stod för ett mycket fint mål. Så bra ett inhopp kan bli.