Lagbanner
Spelarbetyg: Inter - Fiorentina 0-0
Frustrerande kväll för Lautaro, som är en av lagets sämsta spelare våren 2020.

Spelarbetyg: Inter - Fiorentina 0-0

Interredaktionen fortsätter med sitt nya koncept, spelarbetyg direkt efter slutsignalen. Inter tog emot Fiorentina under onsdagskvällen. Efter en riktigt dålig prestation överlag så blev det mållöst och Inter har därmed kastat bort chansen till scudetton genom att spela som ett mittenlag. Postpartita signerad Filip Barkman kommer dagtid imorgon.

Spelarbetyg är i allra högsta grad subjektiva och ska tas med en nypa salt.
1 - Underkänd
2 - Godkänd
3 - Bra
4 - Mycket bra
5 - Världsklass
6 - Javier Zanetti klass

Startelvan


Samir Handanovic 4
Var väl inte alltför många lägen som Fiorentina skapade. Men Samir och målvaktskollegan i Fiorentina stod för flera bra räddningar. Framförallt Terracciano dock. Ett bra tecken att hålla nollan även när målchanskvoten inte är noll för motståndarna.

Danilo D’Ambrosio 3
Lugn och trygg med bollen och kom springandes uppför kanten i sekvenser på ett bra sätt. Stod för bra inspel. Utbytt i den 69:e minuten. 

Stefan de Vrij -
Klippan gick av skadad tidigt i matchen. Bara att hoppas att det är relativt lugnt. Därför inget betyg.

Diego Godin 3
Ännu en bra insats av Godin. Inte så mycket att säga egentligen. Stod rätt, gjorde det mesta rätt och inga missar heller. 

Antonio Candreva 2
Godkänd då han hela tiden försöker och jobbar hårt. Dock kommer han ibland fel i pressen och det är inte ofta hans skott, inlägg och avgörande passningar går rätt. Men det är tydligt att Hakimi kommer förbättra den kanten rejält. Utbytt i den 69:e minuten.

Nicolo Barella 2
Försökte mycket och var katalysatorn till mycket i en händelsefattig match. Dock bara en tvåa för Nicolo eftersom han stod för en riktigt huvudlöstackling och kunde fått ett rött kort. Dessutom missar han nästa match mot Genoa på grund av den. Inte acceptabelt.

Roberto Gagliardini 1
Kom inte alls till sin rätt och Inter blir ett mycket sämre lag överlag med honom på plan än att ha exempelvis Sensi eller Brozovic. 

Ashley Young 2
Såg ut som att han ville mycket men det han gjorde ledde inte till några större chanser eller så. Godkänd för att han alltid är svettig när han lämnar planen.

Christian Eriksen 2
Stod för en god inledning på matchen, Lukaku var mycket nära att göra mål på ett inspel från dansken och han stod också för några fasta situationer som var bra. Men sen följde mer än en timme av att nästan inte skapa någonting. 

Alexis Sanchez 2
Var helt okej där framme men var bara nära att bli målskytt en gång, har gjort bättre matcher i närtid. Utbytt 69e

Romelu Lukaku 2
Skulle varit tvåmålsskytt efter ungefär en halvtimme men hade inte ögat för mål under inledningen. Svag 2a till en spelare som brukar vara mer klinisk. 

Inhoppare (matchtid exkl. tilläggstid)

Andrea Ranocchia 3
In i den 22:a minuten för en skadad Stefan de Vrij. Varken hans bästa eller sämsta match i Inter, men det såg helt okej ut. Dock så räddade han laget från ett givet baklängesmål i den 92:a minuten.

Victor Moses 2
In i den 69:e minuten för Antonio Candreva. Hände nästan ingenting från hans sida.

Alessandro Bastoni 2
In i den 69:e minuten för Danilo D’Ambrosio. Såg bra ut och gjorde några fina passningar och en och annan brytning. 21 minuter ger dock ett limiterat urval att göra bedömningen utifrån.

Lautaro Martinez 1
In i den 69:e minuten för Alexis Sanchez. Såg inga spår av det tidigare välfungerande och underbara samarbetet mellan honom och Romelu Lukaku. Inget positivt i hans inhopp att rapportera.

Marcelo Brozovic -
Spelade endast en kvart. För kort tid för att få ett betyg. 

Konrad Grönlundkonrad.gronlund@fotbollshubben.sekarlkonradaxel2020-07-22 23:50:21
Author

Fler artiklar om Inter

Inför Inter - Torino: Kan vi hålla nollan?