Spelarbetyg: Sevilla - Inter
Inter förlorade finalen i Europa League mot Sevilla med 3-2.

Konrad Grönlund och Jens Pålsson ger sin syn på spelarnas insatser i finalförlusten i Europa League mot Sevilla.

Inter förlorade tillslut finalen i Europa League mot Sevilla med 3-2 efter en spännande match. Här under kommer spelarbetygen från matchen.

Spelarbetyg är i allra högsta grad subjektiva och ska tas med en nypa salt.

Diego Godin 2
Han är inte alls med på 1-1 målet, även om det var mycket skickligt agerat av Luuk De Jong. Sen gjorde han 2-2 på nick. Ut i den 90:e minuten.

Stefan De Vrij 3
Bra men inte särskilt framstående.

Alessandro Bastoni 4
Har skrivit det tidigare men ändå. Ser ut att ha spelat på denna nivå i många år. En diamant som Inter måste behönla

Ashley Young 2
Inte särskilt bra eller dålig.

Roberto Gagliardini
Var inte med på Sevillas 2-1 mål. Men var helt okej i övrigt. Ut i den 78:e

Marcelo Brozovic 2
Kom för långt ner och var inte särskilt delaktig. Inte bra för en så skicklig spelare som man behöver utnyttja om man ska vinna en final. Kompenserade sin dåliga frispark som ledde till 2-1 med att spela fram Godin till 2-2.

Nicolo Barella 5
Sån. Jävla. Klasspelare.

Danilo D’Ambrosio 2
Okej. Inte mer. Ut i den 78:e minuten.

Romelu Lukaku 5
Fixade straff efter ett par minuter på ett otroligt skickligt sätt. Sen slog han in den på ett ännu bättre sätt. Världens kanske bästa nummer 9. Kan göra nåt mot Sevillas 3-2.

Lautaro Martinez 2
Ut i 78:e efter en lite sämre insats. Inte alls avgörande i en match där han behövdes.