2017-01-28 18:00

Lazio - Chievo
0 - 1

Lazio-Chievo 0-1: Välbehövlig luft under åsnevingar
Nelson Rivas var inte med i matchen

Lazio-Chievo 0-1: Välbehövlig luft under åsnevingar

Efter förluster och bedrövelser blev det äntligen tre färska poäng. Och det var den bästa sorten - de som inte är välförtjänta

Lazio-Chievo. Det är ju en match som ska innebära tre sköna poäng till Di Canio och co. Istället blev hela matchen ett enda stort skoskav till huvudstadens mest sympatiska lag. 

Matchen
Chievo låg lågt hela matchen. Inte mycket hände framåt men det såg ändå hyfsat skakigt ut bakåt. Sorrentino gjorde en bra match och det krävs ju för att det ska bli några poäng. Backlinjen släppte inte till några öppna mål vilket gör att de får godkänt. MIttfältet klarade av att inte göra självmål så de får också godkänt. Anfallet skulle likaväl kunnat bestå av Wilbacher och Gusten Dahlin, men de gillar man ju ändå. Det kändes som en klassisk 0-0, vilket hade varit gott nog för ett åsnefan.  

Men när matchen led mot sitt slut hittade vindsnabbe Gobbi lite yta på vänsterkanten och lyckades få in ett bra inlägg till Inglese. Den gode Roberto fick till ett M-I-S-E-RABELT skott som tog på en Lazio-back och sedan in i mål. Ridå Lazio och full åsneverksamhet från spelare + bänk. Underbart! De kanske 8 tillresta Chievo-fansen jublade och festade loss på Olimpico! Där hade man velat vara. 

Lazio gör en bra match och skapade chanser. Men man måste sätta dessa mot ett lag som Chievo, annars så blir det som det blir.

Inte helt nykter men vill minnas att det ändå var en bra match från Chievos sida. Ta det lugnt ikväll! 

Matchens åsna: Sorrentino 
 

Fogel2017-01-28 20:20:22
Author

Fler artiklar om Chievo

Inför Chievo – Vicenza: Håll i, håll ut