Mercato 2015: Cop & Husbauer lånas in
Sparta Prags Josef Husbauer är klar för Cagliari.

Mercato 2015: Cop & Husbauer lånas in

Följ med och läs om händelserna i Cagliaris vintermercato.

Klara in:

Josef Husbauer, 24 år - Sparta Prag
Redan i somras var Cagliari intresserade av att knyta till sig tjecken Husbauer. Nu lånar "Rossoblu" in mittfältaren för resten av säsongen.

Cagliaricalcio.net

Duje Cop, 24 år - Dinamo Zagreb
Den kroatiska anfallaren lånas in precis som de föregående nyförvärven.
Cagliaricalcio.net

Zeljko Brkic, 28 år - Udinese
Målvakten som suttit på bänken i Udinese har nu gått med på att flytta till Sardinien. Keeprarna i Cagliari, Alessio Cragno och Simone Colombi har inte levererat, och Zola hoppas nu att serben Brkic kan bli den förstärkning laget behöver. Brkic ansluter på lån och kommer spela i tröjummer #44.
Cagliaricalcio.net

Alejandro Gonzalez, 26 år - Hellas Verona
I dag bekräftade Cagliari på sin hemsida att en övergång av Gonzalez är klar. Mittbacken kommer på lån från Hellas Verona och har tilldelats tröjummer #2. (8/1)
Cagliaricalcio.net



Rykten in:

Marco Borriello, 32 år - Roma
Den rutinerade anfallaren Borriello ser ut att lämna Roma i januari. Speltiden i klubben har minskat och flera lag har hört av sig om anfallarens tjänster. Zola är en av tränarna som uppges vara intesserad. Att Borriello redan nu är en av "Mercatons snackisar" råder det ingen tvekan om.
Tuttocagliari.net

Modibo Diakité, 31 år - Deportivo de La Coruña
Mittbacken som spelade i Lazio mellan åren 2006-2013 ryktas till Serie A. Gianfranco Zola uppges vara intresserad av fransmannen och att en övergång är nära.
Tuttomercatoweb



Duván Zapata, 23 år - Napoli

Napolis anfallare Zapata ryktas till klubben. Den colombianska spelaren har gjort fyra mål på åtta matcher i Serie A. Men att Napoli skulle släppa sin forward är mindre troligt och Cagliaris offensiv är heller inte den svagaste lagdelen. 
Calciomercato.com



KLARA UT:



Sebastian Eriksson, 25 år - IFK Göteborg

Svensken har haft ett par skadefyllda år i Cagliari och har nu lämnat för IFK Göteborg. Mittfältarens tid på Sardinien får summeras som väldigt olycklig.
GP.se

Fredrik Wiberg2015-01-12 21:10:00

Fler artiklar om Cagliari