Milan - Crotone
4 - 0

Milan städade av jumbon Crotone

15.00 i Milano var det dags för den tjugoförsta omgången av Serie A. En David mot Goliat tillställning när Milan skulle ta emot jumbon Crotone som ständigt kämpar efter sin första bortavinst, samtidigt som Milan återigen ville återta serieledningen från dem värsta antagonisterna.

Det var en första halvlek och match på San Siro som de flesta trodde skulle bli en promenad i parken för Milan, men jumbon Crotone ville inte ge upp matchen på förhand. Det var ett Milan som försökte trycka ner Crotone men som inte riktigt fick till det, till en början. Crotone stod till en början emot bra och uppträdde lite mer kaxigt en förväntat, Crotones Napoli lån Adam Ounas uppträdde företagsamt och hotade Milan lite smått någon enstaka gång.
Men Milan kunde efter 30 minuter få hål på Crotone efter ett fint väggspel signerat Leão och Zlatan Ibrahimovic vilket betydde 1-0 Milan samtidigt som Zlatan gjorde sitt 500 ligamål i karriären.

Andra halvlek var Milans halvlek från första början och de bjöd inte Crotone på någonting och känslan var trygg. I den 64 matchminuten kunde Theo Hernandez trampa in i offensivt straffområde och framspela Zlatan som helt omarkerad kunde slå in 2-0 i öppet mål. Den saknade Hakan Çalhanoglu som varit borta ett tag från matchspel kom in i andra halvlek och presenterade sig direkt, hans otroliga högerfot gjorde skillnad direkt på en hörna när han serverade Ante Rebic` på skallen som inte gjorde något misstag och gjorde 3-0. Milan maskineriet fortsatte att mala på och bara en minut efter var det dags igen, Çalhanoglu serverade Rebic` som kunde bomba in bollen i mål för att fastställa slutresultatet till 4-0.

Sammanfattningsvis så blev det en promenad i parken för Milan som städade av Crotone utan några som helst problem. Milan visade upp positiva tendenser som de har haft svårt med på senaste och skönt för självförtroendet i Milan att få köra över Crotone och göra lite poäng nu när allt inte klaffat som det ska på sistone.