Podcast Rossoneri: Intervju med Thomas Nordahl, en ny tredje röst i Rossoneri och EL spel

Första delen av avsnittet får jag prata lite med legenden och gentlemannen Thomas Nordahl som berättar om sig själv, lite om sin far och andra historier kring Milan. Ger även en liten cliffhanger att det kan komma fler historier längre fram om Milan.... Thomas Nordahl likt alla andra gäster är alltid välkomna tillbaka men jag tror det blir svårt att hitta en mer kunnig man i Sverige om Milans historia.

Andra delen hälsar vi en annan gäst välkommen, Gustav kommer in och levererar en ny röst och tankar kring Milan och vad som hände förra säsongen och synnerhet varför vi tappade som vi gjorde när det var som mest kritiskt för klubben. 

Elliot är ägare och dom rör om i soppan, Leonardo är tillbaka och det ska förhoppningsvis skapas en tung roll för Mr Milan själv dvs Maldini. Det är bråda dagar nu när UEFA gett oss besked om EL så Leonardo kan glömma sin sommarsemester, frågan är vem som kommer in respektive ut. Stora snackisen i silly season är Bonucci som vill tillbaka till Juve men Leonardo kommer inte sälja honom lätt eller billigt mot något vi inte är intresserade av eller behöver.

Stora frågan är, vem tränar Milan nästa år? Conte är ledig, vi har lösningen för tränarfrågan. Både på kort och lång sikt. Håller ni med oss? Är det ens möjligt med denna lösningen?

Avsnitten hittar ni här eller sök på Rossoneri där ni lyssnar på podcast i mobilen.
Android
Itunes
Nätet

Gå gärna med i Facebookgruppen Podcast Rossoneri 
FORZA MILAN
 

Mikael Kristersson@pc_rossoneri2018-07-27 18:15:36
Author

Fler artiklar om Milan

Fem snabba: Fiorentina - Milan 2-1