Postpartita #35 – Matchfakta och analys

Postpartita #35 – Matchfakta och analys

Verona faller, Simeone gör hattrick och är toppstriden över?



I huvudstaden så avfärdades Chievo av ett formstarkt Roma. Patrik Schick och Edin Dzeko gjorde varsina mål i den första halvleken. Det kunde ha blivit fler än två mål för hemmalaget men virket var tyvärr vägen för både Federico Fazio och Stephan El Shaarawy. I den 56e minuten bjöds bortalaget Chievo in i matchen när Juan Jesus orsakar en straff samtidigt som han drar på sig ett rött kort. En reducering från Chievo och spel med en man mindre hade kunnat bli förödande för Roma. Men istället så missar Roberto Inglese straffen, och bara tio minuter senare så hade Roma utökad sin ledning till hela 4-0, efter mål av El Shaarawy och Edin Dzeko. Inglese fick sig en liten revansch när han tillslut fick in ett tröstmål i den 88e minuten. Men det gjorde ingen större skillnad. Roma vann med 4-1 och har nu tre raka vinster i ligaspelet. Sämre ser det ut för Chievo som med förlusten riskerade att landa på nedflyttningsplats efter omgångens slut.

Lördagskvällen bjöd på en riktig smällkaramell i matchen mellan Inter och Juventus på San Siro. Matchen skulle också komma att bli något utöver det vanliga. Redan efter en kvarts spel så kändes matchen mer eller mindre avgjord. Douglas Costa hade skjutit in ledningsmålet för Juventus, och Matias Vecino hade fått se det röda kortet efter en tuff tackling på Mario Mandzukic. Juventus såg sedan ut att kontrollera matchen tämligen enkelt och man gick också in till halvtidsvilan med en 1-0 ledning. Men Inter skulle jobba sig tillbaka in i matchen och när Mauro Icardi kvitterade matchen med en fin nick i den 52a minuten, så exploderade också arenan i glädje. Man märkte hur Inter kunde rida vidare på den energivåg som deras supportrar skapat. Lite mer än tio minuter senare så skulle också Ivan Perisic ta sig förbi på sin kant och slå ett hårt inspel längs marken. Andrea Barzagli noterades för ett självmål och Inter var i ledning. Det såg ut att gå vägen för Spalletti då man var stabila i sitt försvarsspel och höll i sin ledning framgångsrikt. Men i den 87e minuten så skulle kvitteringen komma. Likt Inters ledningsmål så är det ett olyckligt självmål, denna gång av Milan Skriniar. Prestationen som ska kommas ihåg stod Juan Cuadrado för, som vid denna tidpunkt spelade som högerback. Allegris offensiva forcering hade tillslut gett utdelning och bara två minuter senare skulle också Gonzalo Higuain avgöra med matchens femte mål. 3-2 till Juventus slutade matchen och efter mycket om och men så är man fortsatta serieledare. Man ska nästa helg ta emot Bologna på hemmaplan, samtidigt som Inter åker till Udine för att gästa Udinese.

Marcello Trotta och Simy hade bra dagar på jobbet när Crotone tog emot Sassuolo på hemmaplan. Två mål vardera blev det för de två anfallarna och med fyra mål framåt ska det mycket till för att man inte ska gå vinnande från matchen. Sassuolos enda mål kom på straff i slutskedet av den första halvleken. Domenico Berardi slog in straffen i mål och noterades med det för sitt tredje mål för säsongen. Crotone tog viktiga tre poäng i och med 4-1 vinsten och nu har man vunnit två raka matcher. Till helgen möter man ett annat nedflyttningshotat lag i Chievo på bortaplan och där får Crotone räkna med att uppgiften blir aningen svårare än matchen mot Sassuolo.

Cagliari är fortsatt kvar i streckstriden efter att man blivit överkörda av Sampdoria på bortaplan. 4-1 slutade matchen till Sampdoria efter mål av Praet, Quagliarella, Kownacki och Gaston Ramirez. Leonardo Pavoletti reducerade visserligen till 3-1 i början av den andra halvleken men det räckte inte för att Cagliari skulle ta sig tillbaka in i matchen. Sampdorias ojämna form har resulterat i att de tappat lite till Atalanta och Milan i kampen om europaäventyr. För Cagliari gäller det att försöka ta så många poäng som möjligt nu de sista omgångarna för att inte ramla ner under nedflyttningsstrecket. Men man har ett jobbigt spelschema framför sig, där man i nästa match till exempel ska ta emot Roma på hemmaplan.

Till Bergamo hade Genoa rest för att gästa ett formstarkt Atalanta. Själva hade man likt sin stadsrival Samp en ojämn form med blandade resultat i bagaget. Man hade besegrat Hellas i sin senaste match, en match man ville försöka bygga vidare på. Men man får fortsätta att vänta på att bygga upp en vinstsvit på två matcher, efter att Atalanta vunnit matchen med 3-1. Den gambiska talangen Musa Barrow gav hemmalaget ledningen i den 16e minuten. Bryan Cristante gjorde sedan 2-0 bara fem minuter senare och med kvarten kvar att spela så gjorde även Josip Ilicic mål. Miguel Veloso snyggade till siffrorna lite med sin reducering men när Michael Fabbri blåste av matchen så fastställdes resultatet till 3-1 för Atalanta.

Atalantas närmsta motståndare i ligan är Milan och de rödsvarta befann sig på Renato Dall’Ara för att gästa Bologna. Två mål bjöd den första halvleken på och både gick till bortalaget. Hakan Calhanoglu och Giacomo Bonaventura var målskyttarna för Gattusos Milan. Sebastien De Maio kunde reducera för Bologna i den 74e minuten men några fler mål blev det inte och Milan kunde resa hem till Milano med full pott.

Mattia Valoti gav hemmalaget Hellas Verona ledningen i den 13e minuten när man tog emot SPAL hemma på Bentegodi. Det var en match mellan två lag där båda låg under nedflyttningsstrecket. Man kunde därför märka av att det stod mycket på spel när lagen gick ut till matchen. Men trots Hellas ledningsmål så var det bortalaget SPAL som skulle vinna matchen efter en moraliskt stark vändning till 3-1. Kvitteringen kom genom ett självmål av Mohamed Fares i slutet av den första halvleken. Tungt för Hellas men desto viktigare för SPAL. Felipe kunde sedan ge bortalaget ledningen i den 71a minuten och på stopptid avgjordes matchen helt när Jasmin Kurtic fastställde resultatet till 3-1. SPAL tog sig i och med segern över nedflyttningsstrecket samtidigt som man lämnade Hellas bakom sig. För tillfället ligger de båda Verona-lagen på nedflyttningsplats och om man inte rycker upp sig snart så har vi inga Serie A-matcher spelandes på Bentegodi nästa säsong.

Sex mål fick man uppleva om man tittade till matchen mellan Benevento och Udinese. Den första halvleken bjöd på ett mål vardera och målskyttarna var Silvan Widmer för Udinese och Nicolas Viola för Benevento. I den andra halvleken tog Benevento ledningen för första gången i matchen på straff, inslagen av Massimo Coda. Men lyckan varade inte länge för hemmalaget då Kevin Lasagna på två minuter vände tillbaka matchen till Udineses fördel. Resultatet stod sig till den 90e minuten när Bacary Sagna kvitterade matchen för tredje gången, med sitt första mål i Benevento-tröjan. Det ska sägas att Benevento spelade den större delen av andra halvleken med en man mindre efter att Danilo Cataldi blivit utvisad i den 57e minuten. Udinese bröt visserligen en elva(!) matcher lång förlustsvit med det oavgjorda resultatet, men trots det kan man inte vara nöjda med sin prestation. Nu möter man Inter på hemmaplan i nästa match och där kommer det verkligen bli åka av för Igor Tudor och hans Udinese

Napoli åkte på en blytung förlust i Florens där man gästade Fiorentina på Artemio Franchi. Man var i princip tvungna att vinna efter att Juventus besegrat Inter dagen innan. Men istället så hade Giovanni Simeone lekstuga och när domare Mazzoleni blåste av för fulltid hade argentinaren gjort hela tre mål. Napoli sattes i en svår situation redan i den 6e matchminuten när förra helgens hjälte Kalidou Koulibaly drog på sig en utvisning. En man mindre mot ett revanschsuget Fiorentina blev för tufft för det ljusblå bortalaget och nu har man fyra poäng upp till Juventus i ligatoppen.

Omgången avslutades i Turin och matchen mellan Torino och Lazio. Lazio kunde vid tre poäng haka på rivalerna Roma och lämna Inter lite bakom sig i tabellen. Alessandro Murgia hade ett bra läge efter bara någon minuten men Salvatore Sirigu stod i vägen då. Matchens stora snackis skulle bli huruvida Ciro Immobile kommer återhämta sig ifrån skadan som gjorde att han fick utgå efter bara fjorton minuters spel. Det såg illa ut när han tog sig för det bakre låret och det kan mycket väl bli så att Lazio för klara sig utan sin anfallare säsongen ut. Man hade ett gyllene läge att ta ledningen i matchen när Sergej Milinkovic-Savic blev tacklad i straffområdet. En solklar straff dömdes men Luis Albertos försök var inte i närheten av tillräckligt bra. Matchens första och enda mål skulle istället komma i den 56e minuten när Sergej fick ta saken i egna händer och nicka in ledningsmålet på hörna. Lazio vann alltså matchen och har med tre omgångar kvar fyra poäng ner till Inter. Nu tar man emot ett skickligt Atalanta i nästa match och utan Immobile på topp kan det bli en svår uppgift för ett annars väldigt starkt Lazio.
 


 
Målskyttar: 0-1 Widmer 13´, 1-1 Viola 23´, 2-1 Coda 76´
2-2 Lasagna 78´, 2-3 Lasagna 79´, 3-3 Sagna 90´
(4-3-3): (4-4-1-1):
Brignoli
Sagna-Djimisti-Tosca-Venuti
Cataldi-Sandro-Viola
Brignola-Iemmello-Djuricic
 
Bizzarri
Stryger-Danilo-Samir-Pezzella
Widmer-Behrami-Fofana-Barak
Balic
Lasagna
Byten:
Coda-Djuricic 35´
Parigini-Iemmello 58´
Gyamfi-Brignola 90+1´
Byten:
De Paul-Barak - halvtid
Zampano-Widmer 77´
Perica-Lasagna 82´
Tränare: Der Zerbi Tränare: Tudor
Medial-linje: 45,23 Medial-linje: 57,09
Speltid: 99,34  Effektiv/tid: 47,57  Effektiv/%: 48
  Venuri, Cataldi, Brignola
  Cataldi (andra gula) 57´
  Behrami, Balic, Pezzella
Domare: Maresca  Stadio:  Ciro Vigorito - Benevento
Publik: 10.363
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 48-52 Skott totalt: 11-12
Skott på mål: 7-6 Målchanser: 7-6
Assists: 2-2 Offsides: 2-4
Hörnor: 4-4 Orsakade fouls: 10-16
Förlorade bollar: 36-24 Återvunna bollar: 27-36
Speluppbyggnader: 17-20 Kontringar: 0-0
Missade passningar: 29-32 Räddningar: 2-3
Medelhastighet(km/h): 6,6-6,5 Sprungen distans(hm): 106-110

* * *
 
Målskyttar: 1-0 Schick 9´, 2-0 Dzeko 40´, 3-0 El Shaarawy 65´,
4-0 Dzeko 67´, 4-1 Inglese 88´
(4-3-3): (3-5-2):
Alisson
Peres-Fazio-Juan Jesus-Kolarov
Pellegrini-De Rossi-Nainggolan
Schick-Dzeko-El Shaarawy
Sorrentino
Bani-Radovanovic-Tomovic
Depaoli-Hetem.-Rigoni-Castro-Cacciat.
Pucciarelli-Inglese
Byten:
Manolas-Schick 60´
Gonalons-Pellegrini 78´
Gerson-Dzeko 84´
Byten:
Jaroszynski-Depaoli 28´
Gamberini-Bani - halvtid
Birsa-Castro 79´
Tränare: Di Francesco Tränare: Maran
Medial-linje: 46,69 Medial-linje: 53,75
Speltid: 95,09  Effektiv/tid:  51,52  Effektiv/%: 55
  Kolarov, Nainggolan
  Juan Jesus (direkt rött) 56´
  Hetemaj, Birsa
Domare: Calvarese  Stadio:  Olimpico - Rom
Publik: 38.694
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 55-45 Skott totalt: 16-10
Skott på mål: 10-7 Målchanser: 9-4
Assists: 7-1 Offsides: 3-3
Hörnor: 3-7 Orsakade fouls: 11-9
Förlorade bollar: 35-25 Återvunna bollar: 23-20
Speluppbyggnader: 28-18 Kontringar: 2-0
Missade passningar: 33-41 Räddningar: 5-3
Medelhastighet(km/h): 6,8-6,8 Sprungen distans(km): 101-110

* * *
 
Målskyttar: 1-0 Barrow 16´, 2-0 Cristante 22´, 3-0 Ilicic 74´,
3-1 Veloso 81´
(3-4-3): (3-5-2):
Berisha
Toloi-Caldara-Masiello
Castagne-De Roon-Freuler-Gosens
Cristante-Barrow-Gomez
Perin
Biraschi-Rossettini-Zukanovic
Lazovic-Hiljem.-Bertol.-Bessa-Migliore
Lapadula-Medeiros
Byten:
Hateboer-Castagne 54´
Ilicic-Barrow 60´
Palomino-Cristante 87´
Byten:
Veloso-Migliore - halvtid
Pandev-Bessa - halvtid
Rossi-Medeiros 54´
Tränare: Semplici Tränare: Maran
Medial-linje: 52,05 Medial-linje: 50,5
Speltid: 93,09   Effektiv/tid: 53,20  Effektiv/%: 57
  Castagne, Freuler, Caldara   Rossettini
Domare: Fabbri  Stadio: Atleti Azzurri d´Italia - Bergamo
Publik: 18.543
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 55-45 Skott totalt: 10-9
Skott på mål: 7-3 Målchanser: 9-5
Assists: 5-1 Offsides: 0-2
Hörnor: 1-7 Orsakade fouls: 13-6
Förlorade bollar: 47-50 Återvunna bollar: 40-32
Speluppbyggnader: 18-15 Kontringar: 0-1
Missade passningar: 31-31 Räddningar: 5-3
Medelhastighet(km/h): 6,9-6,8 Sprungen distans(km): 110-108

* * *
 
Målskyttar: 1-0 Praet 7´, 2-0 Qaugliarella 26´, 3-0 Kownacki 45+4´,
3-1 Pavoletti 49´, 4-1 Ramirez 87´
(4-3-1-2): (3-5-2):
Viviano
Bereszynski-Silvestre-Andersen-Sala
Barreto-Torreira-Linetty
Praet
Quagliarella-Kownacki

Cragno
Piscane-Ceppitelli-Castan
Faragó.-Ionita-Cigarini-Barella-Padoin
Sau-Pavoletti
Byten:
Ramirez-Quagliarella 46´
Verre-Barreto 80´
Capezzi-Torreira 88´
Byten:
Farias-Piscane 33´
Andreoli-Castan - halvtid
Deila-Ionita 80´
Tränare: Giampaolo Tränare: Lopez
Medial-linje: 51,46 Medial-linje: 46,10
Speltid: 98,43  Effektiv/tid: 52,28   Effektiv/%: 53
  Linetty   Ciagrini, Piscane, Farias, 
Castan, Ionita, Padoin
  Cigarini (amdra gula) 77´
Domare: Abisso  Stadio:  Luigi Ferraris - Genua
Publik: 20.189
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 61-39 Skott totalt: 14-4
Skott på mål: 10-3 Målchanser: 12-4
Assists: 9-3 Offsides: 0-3
Hörnor: 6-2 Orsakade fouls: 8-15
Förlorade bollar: 41-44 Återvunna bollar: 21-24
Speluppbyggnader: 27-18 Kontringar: 1-0
Missade passningar: 22-30 Räddningar: 1-3
Medelhastighet(km/h): 6,2-6,3 Sprungen distans(km): 105-106

* * *
 
Målskyttar: 0-1 Sergej 56´
(3-4-2-1): (3-5-1-1):
Sirigu
NKoulou-Burdisso-Moretti
De Silvestri-Baselli-Rincon-Molinaro
Edera-Ljajic
Belotti
Strakosha
Felipe-De Vrij-Radu
Marusic-Murgia-Leiva-Sergej-Lulic
Luis Alberto
Immobile
Byten:
Iago Falque-Edera 62´
Niang-Rincon 76´
Byten:
Caicedo-Immobile 15´
Caceres-Radu - halvtid
Lukaku-Luis Alberto 78´
Tränare: Mazzarri Tränare: S.Inzaghi
Medial-linje: 50,28 Medial-linje: 52,72
Speltid: 94,50    Effektiv/tid: 51,38  Effektiv/%: 54
  Moretti, Baselli   Sergej, Marusic, Strakosha
Domare: Irrati  Stadio: Olimpico Grande Torino - Turin
Publik: 17.030
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 54-46 Skott totalt: 5-14
Skott på mål: 3-9 Målchanser: 2-10
Assists: 0-6 Offsides: 0-1
Hörnor: 3-6 Orsakade fouls: 13-14
Förlorade bollar: 36-27 Återvunna bollar: 27-34
Speluppbyggnader: 16-20 Kontringar: 0-1
Missade passningar: 18-25 Räddningar: 7-3
Medelhastighet(km/h): 6,7-6,8 Sprungen distans(km): 110-111

* * *
 
Målskyttar: 1-0 Valoti 13´, 1-1 Fares (sj.mål) 45+5´, 1-2 Felipe 71´
1-3 Kurtic 90+3´
(4-3-3): (3-5-2):
Nicolas
Ferrari-Caracciolo-Vukovic-Fares
Romulo-Calvano-Valoti
Matos-Petkovic-Cerci
Gomis
Cionek-Vicari-Felipe
Lazzari-Grassi-Luiz-Kurtic-Mattiello
Antenucci-Floccari
Byten:
Fossati-Valoti 50´
Verde-Matos 62´
Seung-Woo-Calvano 72´
Byten:
Costa-Lazzari 12´
Paloschi-Floccari 69´
 
Tränare: Pecchia Tränare: Semplici
Medial-linje: 45,16 Medial-linje: 55,54
Speltid: 98,56  Effektiv/tid: 49,29   Effektiv/%: 50
  Caracciolo, Seung-Woo   Vicari, Luiz, Cionek
Domare: Banti  Stadio: Marcantonio Bentegodi - Verona
Publik: 19.233
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 45-55 Skott totalt: 8-14
Skott på mål: 4-7 Målchanser: 5-13
Assists: 2-6 Offsides: 2-1
Hörnor: 1-8 Orsakade fouls: 16-14
Förlorade bollar: 49-41 Återvunna bollar: 24-34
Speluppbyggnader: 11-26 Kontringar: 3-3
Missade passningar: 36-36 Räddningar: 5-3
Medelhastighet(km/h): 6,3-6,6 Sprungen distans(km): 106-111

* * *
 
Målskyttar: 1-0 Trotta 3´, 2-0 Simy 16´, 3-0 Trotta 31´, 
3-1 Berardi 45+2´, 4-1 Simy 89´
(4-3-3): (3-5-2):
Cordaz
Faraoni-Ceccherin-Capuano-Martella
Barberis-Mandragora-Stoian
Trotta-Simy-Nalini
Consigli
Lemos-Acerbi-Peluso
Ragusa-Missir.-Magnan.-Dunc.-Rogerio
Berardi-Politano
Byten:
Rohdén-Barberis 74´
Ajeti-Ceccherini 81´
Sampirisi-Nalini 87´
Byten:
Babacar-Ragusa 53´
Mazzitelli-Magnanelli 64´
Matri-Missiroli 83´
Tränare: Zenga Tränare: Iachini
Medial-linje: 44,89 Medial-linje: 56,53
Speltid:  96,19  Effektiv/tid: 53,55  Effektiv/%: 56
  Mandragora, Trotta, Ajeti   Lemos
Domare:  Damato  Stadio: Ezio Scida - Crotone
Publik: 13.600
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 46-54 Skott totalt: 9-10
Skott på mål: 7-6 Målchanser: 7-4
Assists: 3-2 Offsides: 1-0
Hörnor: 4-6 Orsakade fouls: 15-7
Förlorade bollar: 22-27 Återvunna bollar: 25-20
Speluppbyggnader: 20-24 Kontringar: 0-0
Missade passningar: 11-17 Räddningar: 5-3
Medelhastighet(km/h): 6,7-6,4 Sprungen distans(km): 109-105

* * *
 
Målskyttar: 0-1 Calhanoglu 34´, 0-2 Bonaventura 45+1´
1-2 De Maio 74´
(4-3-3): (4-3-3):
Mirante
Mbaye-Gonzalez-De Maio-Masina
Poli-Pulgar-Nagy
Orsolini-Palacio-Verdi
G.Donnarumma
Calabria-Bonucci-Zapata-Rodriguez
Kessié-Locatelli-Bonaventura
Suso-Cutrone-Calhanoglu
Byten:
Avenatti-Nagy 52´
Romagnoli-Gonzalez 58´
Keita-Masina 82´
Byten:
Borini-Calhanoglu 76´
Kalinic-Cytrone 80´
Montolivo-Bonaventura 84´
Tränare: Donadoni Tränare: Gattuso
Medial-linje: 50,84 Medial-linje: 49,44
Speltid: 98,59  Effektiv/tid: 47,55  Effektiv/%: 48
   Masina    Locatelli
Domare: Giacomelli  Stadio: Renato Dall´Ara - Bologna
Publik: 24.263
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 58-42 Skott totalt: 10-9
Skott på mål: 7-8 Målchanser: 6-8
Assists: 3-6 Offsides: 1-2
Hörnor: 7-1 Orsakade fouls: 11-12
Förlorade bollar: 33-32 Återvunna bollar: 21-22
Speluppbyggnader: 25-25 Kontringar: 0-2
Missade passningar: 25-26 Räddningar: 3-5
Medelhastighet(km/h): 6,7-6,5 Sprungen distans(km): 114-108

* * *
 
Målskyttar: 1-0 Simeone 34´, 2-0 Simeone 62´, 3-0 Simeone 90+3´
(4-3-2-1): (4-3-3):
Sportiello
Laurini-Pezzella-Milenkovic-Biraghi
Benassi-Badelj-Veretout
Chiesa-Saponara
Simeone
Reina
Hysaj-Koulibaly-Albiol-Rui
Allan-Jorginho-Hamsik
Callejon-Mertens-Insigne
Byten:
Gaspar-Laurini 62´
Eysseric-Saponara 74´
Cristoforo-Badelj 84´
Byten:
Tonelli-Jorginho 10´
Milik-Mertens 58´
Zielinski-Hamsik 58´
Tränare: Pioli Tränare: Sarri
Medial-linje: 55,41 Medial-linje: 45,76
Speltid: 97,09   Effektiv/tid:  59,39   Effektiv/%: 61
  Laurini, Badelj, Eysseric   Albiol, Callejon, Milik, Insigne
Rui
  Koulibaly (direkt rött) 8´
Domare: Mazzoleni  Stadio: Artemio Franchi - Florens
Publik: 26.206
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 55-45 Skott totalt: 24-4
Skott på mål: 10-2 Målchanser: 11-2
Assists: 7-1 Offsides: 5-3
Hörnor: 2-3 Orsakade fouls: 17-9
Förlorade bollar: 33-48 Återvunna bollar: 33-25
Speluppbyggnader: 30-17 Kontringar: 3-1
Missade passningar: 27-30 Räddningar: 2-7
Medelhastighet(km/h): 6,8-6,6 Sprungen distans(km): 112-101

* * *
 
Målskyttar: 0-1 D. Costa 13´, 1-1 Icardi 52´, 2-1 Barzagli (sj.mål) 65´
2-2 Skriniar (sj.mål) 87´, 2-3 Higuain 89´
(4-2-3-1): (4-3-3):
Handanovic
Cancelo-Skriniar-Miranda-D´Ambrosio
Brozovic-Vecino
Candreva-Rafinha-Perisic
Icardi
Buffon
Cuadrado-Rugani-Barzagli-Sandro
Khedira-Pjanic-Matuidi
Costa-Higuain-Mandzukic
 
Byten:
Valero-Rafinha 81´
Santon-Icardi 85´
Karamoh-D´Ambrosio 90+4´
Byten:
Faragó-Sau 50´
Lykogiannis-Padoin 53´
Caligara-Cossu 73´
Tränare: Spalletti Tränare: Allegri
Medial-linje: 52,01 Medial-linje: 54,37
Speltid: 102,11 Effektiv/tid: 59,34   Effektiv/%: 58
  D´Ambrosio, Brozovic
  Vecino (direkt rött) 15´
  Cuadrado, Barzagli, Pjanic, 
Mandzukic, Sandro
Domare: Orsato  Stadio:  Giuseppe Meazza - Milano
Publik: 78.328
Matchstatistik:
Bollinnehav (%): 41-59 Skott totalt: 8-13
Skott på mål: 5-7 Målchanser: 5-7
Assists: 0-1 Offsides: 1-2
Hörnor: 2-8 Orsakade fouls: 7-15
Förlorade bollar: 35-38 Återvunna bollar: 31-25
Speluppbyggnader: 22-33 Kontringar: 0-0
Missade passningar: 31-44 Räddningar: 2-4
Medelhastighet(km/h): 6,5-6,4 Sprungen distans(km): 107-112

 

 
 

Johan Stistrup och Cesar Hagenfeldt2018-04-30 13:40:00

Fler artiklar om La Curva

Goals of the week (omgång 5)
Goals of the week (omgång 4)