Lagbanner
De Rossi sparkad
De Rossi har fallit offer för amerikanarnas totala inkompetens.

De Rossi sparkad

Daniele De Rossi har fått sparken från tränarjobbet i Roma. Det rapporterades på officiella hemsidan under morgonen.


Dan och Ryan Friedkin kom till Rom efter det oavgjorda resultatet mot Genoa. Det rapporterades om att de ville få sin egen bild av den skakiga säsongsinledningen, men ingen hade förväntat sig att Daniele De Rossi, som för bara några månader sedan skrivit på ett treårskontrakt med klubben, satt löst.

Totti var ute i veckan och kritiserade Romas mercato och förutspådde att Daniele kunde gå samma öde till mötes som Mourinho. Som talesperson för hela familjen Friedkins projekt så får tränaren sedan stå helt ansvarig när det sportsliga inte går enligt planerat. Och tyvärr fick han rätt redan en vecka efter intervjun.

Jag förväntar mig en kraftig reaktion från Romas supportrar och jag undrar om familjen Friedkin är redo för detta, och om de någonsin kan reparera denna skada, eller om de kommer bli bortjagade från Rom likt Pallotta. 

Florent Ghislofi och Linda Souloukou har inte direkt gett bästa förutsättningarna för Daniele De Rossi att kunna göra ett bra jobb. Och Friedkin ger De Rossi fyra matcher. Det är bland det mest horribla beslut jag varit med om och för mig är detta en spricka med ägarfamiljen som aldrig kommer läka.

Friedkin Vaffancoulo!

Niclas Ekström2024-09-18 09:44:39
Author

Fler artiklar om Roma