Lagbanner
Värre än ett bakfullt korplag!
Inter hade lekstuga mot Sassuolo

Värre än ett bakfullt korplag!

Var det två Serie A lag som kämpade om 3 ytterst viktiga poäng eller var det Real Madrid som spöade ett bakfullt korplag? Den frågan kan man ställa sig efter att Inter vann med 7-0 mot Sassuolo.

Sassuolo befinner sig i en horribel situation. Inför matchen mot Inter så var situationen en SMULA bättre. Sassuolo hade möjligheten att ta sin första vinst mot ett formstarkt topplag i Serie A, men det krävdes någonting extraordinärt för att vända den urusla trenden för förlustmaskinen Sassuolo. Om bara ALLA marginaler hade varit på Sassuolos sida. Då kanske, kanske vi hade kunnat ta en poäng. Vi kan konstatera att det inte blev något av den varan.

Inter är givetvis ett mycket bättre lag än Sassuolo, men en match på tio så bör vilket bottenlag som helst kunna knipa poäng eller till och med vinna mot en potentiellt Scudetto-vinnande klubb. Efter dryga 30 minuter stod det 0-3 till Inter och ett panikbyte i 37:e minuten gjordes. Vad tänkte tränare Di Francesco egentligen? Tänkte han ”nu jävlar sätter jag in Zaza i ett 0-3 underläge och så vänder vi den här matchen á la Liverpool-Milan anno 2005”. Boom. 0-4 Ricky Alvarez i 53:e minuten och sedan 0-5 Diego Milito assisterad av den för iår pånyttfödda Alvarez. 0-6 Esteban Cambiasso. 0-7 Milito igen. Värre än tennissiffror! Alvarez bör vi värva tänkte jag för mig själv, som om det vore Football Manager jag spelade. Utklassningen var ett faktum.

Fanns det någonting positivt en match som denna? Nja. Tyckte att Ziegler höll uppe en hyfsad nivå i passningsspelet första halvlek. Föregående mening är givetvis svår att skriva när laget släpper in 3 baljor första halvlek, men jag måste för Sassuolo Calcios hälsas skull skriva någonting.

Var detta två Serie A lag som möttes för att strida om 3 oerhört viktiga poäng eller var det Real Madrid som hade uppvisningsmatch mot ett riktigt bakfullt korplag? Det är en fråga som samtliga i Sassuolo Calcio kan ställa sig idag.

Förlusttåget Sassuolo Calcio kämpar vidare mot den första poängen någonsin i Serie A!

Forza Sassuolo!

Paul George Johansson2013-09-22 14:45:14
Author

Fler artiklar om Sassuolo