Bari - Torino 0-0: Rättvist resultat, men en missad chans
Spelar Angelo Ogbonna i samma azurblå färg denna sommar?

Ett ringrostigt Torino, som inte spelat en hel match på tre veckor, fick med sig en poäng från San Nicola borta mot Bari.

När både tabelltvåan och trean tappade poäng i Serie B:s 36:e omgång fanns det möjlighet för Torino att rycka ifrån i serietoppen. Men mer än en poäng förtjänade man inte borta mot Bari.

Toro-tränaren Giampiero Ventura, som var tillbaka på San Nicola där han lede Bari till fin 10:e placering i Serie A säsongen 09/10,  formerade sitt Torino i azurblått och en 4-3-3 uppställning. Juventus-lånet Christian Pasquato fick inte chansen från start, istället var det Stevanovic-Bianchi-Antenucci som startade i tridenten där fram.

BARIS VÄNSTERKANT
Det var tydligt, Bari anföll längs vänsterkanten. Den rumänske Roma-talangen Adrian Stoian, med den gamla Torino-försvararen Agotstino Garofalo bakom sig, såg riktigt bra ut. Stoian snurrade runt och lurade Torino-försvaret. Och Garofalo använde sig av sin fantastiska vänsterfot och sin löpstyrka.

Agostino Garofalo, 150 matcher och 6 mål i Serie B.

Men det var ändå Torino som var närmast på att ta ledningen. Elva minuter in i första halvlek fick Antenucci ett jätteläge, efter en frisparksvariant som gick genom Darmian och sedan Ioris underbara högerfot. Bari-målvakten Lamanna gjorde en suverän reflexräddning.

Tio minuter senaste drog den genigaliske Stoian polacken Glik, handplockad av Ventura från just Bari, och var så när på att skruva in bollen i mål, vid Benussis bortre stolpe.

NÅGRA CHANSER - INGA MÅL
Det blev inga mål i matchen, men det saknades inte chanser. Kapten Bianchi var nära på att göra ett riktigt konstmål, när han framklackad av Antenuuci, med ryggen mot mål slog till på volley. Baris frisparkspecialist De Falco, som sänkt Torino tidigare, var nära på att skruva in en frispark.

Parisi skickade iväg en farlig missil, på frispark, i början på andra halvek men som inte gick i mål. Båda lagen verkade vara ganska nöjda med poängen och matchen slutade tillslut 0-0.

På onsdag ska den sista halvleken mellan Torino-Reggina (1-0) spelas klart. Avspark 14:30.

SPELARBETYG
Torino-spelarna betygsätts efter 0-0 matchen mot Bari. Den hårdskjutande vänsterbacken Alessandro Parisi, med förflutet i Bari, var bäst i Toro.

Den Palermo-inlånade keepern, Benussi (5,5) var ojämn, men höll ändå tätt mellan sina stolpar.

Högerbacken Darmian (6) gjorde så gott han kunde mot Baris frejdiga vänsterkant.  Glik (6) ställdes mot sin gamla klubb, tog till alla medel för att stoppa Caputo och lyckades. En vanlig dag på jobbet för Ogbonna (6), som inte lätt någon passera den vinröda försvarsmuren. Parisi (6,5) visade karaktär. Gjorde inga misstag med bollen trots att han vart utbuad och hånad hela matchen. Nära på att göra ett kanon mål.

Alessandro Parisi, var bäst i Torino borta mot Bari.

Basha (5) var osynlig, kom aldrig med i spelet och blev sedan utbytt i början på andra. Registan Iori (6) såg så där bra ut som han var i höstas. Vives (6) är inte på något sätt utmärkt, men istället solid och stabil (de karaktäristiska dragen).

Stevanovic (5,5) var ganska bra i första halvek men helt anonym i andra. Bianchi (6) spelar från start på bortaplan för första gången på månader och är nära på att göra ett riktigt drömmål. Hade Antenucci (5,5) lärt sig att vara mindre självisk i visa situationer hade han spelat på en högre nivå. Så är det bara.

Inhopparna, D'Ambrosio, Sgrigna och Meggiorini, spelade för kort tid för att betygsättas.

Ventura (6) gör ingen spektakulär återkomst på San Nicola. Men lyckas ta en poäng.

STATISTIK
Bari (5-3-2): Lamanna; Crescenzi, Ceppitelli, Polenta, Dos Santos, Garofalo (st 38' Bellomo); De Falco, Bogliacino, Defendi (st 16' Forestieri); Caputo, Stoian. A disp. Koprivec, Masi, Galano, Rivaldo, Albadoro. All. Torrente.

Torino (4-3-3): Benussi; Darmian, Glik, Ogbonna, Parisi; Vives, Basha (st 9' D'Ambrosio), Iori; Stevanovic (st 29' Sgrigna), Antenucci, Bianchi (st 41' Meggiorini). A disp. Morello, Pratali, De Feudis, Pasquato. All. Ventura