Är det en ödesvecka som väntar för Torino?

Är det en ödesvecka som väntar för Torino?

Förlust borta mot Fiorentina och en missnöjd Juric. Nya spelare måste in snabbt annars väntar ännu en tung säsong för Torino.

Efter en bra premiärmatch mot Atalanta så kändes det bra inför mötet mot Fiorentina. Men matchen blev inte vad man hade hoppats på. Fiorentina vann med 2-1 och det var ett blekt Torino vi fick se i den här matchen.
Tyvärr kunde jag inte se så mycket av matchen. Så därför blir det ingen matchrapport.
Men av det lilla jag såg så kom Torino inte alls upp i samma nivå som mot Atalanta. Det såg alldeles för ihåligt ut och det var inte samma glöd från vissa av spelarna.

Tränaren Ivan Juric har under veckan klagat på att löften brutits ifrån ledningen i Torino. Juric menar att han hade blivit lovad flera värvningar, men dessa har uteblivit. Även om det nu kommer in ett par spelare till under de sista dagarna av fönstret, så är det försent enligt Juric.
Han anser att man hade behövt mer tid innan säsongen började att spela in nya spelare. 

En ny spelare kom i alla fall in under veckan som gått. Mittfältaren Tommaso Pobega från Milan har anslutit på lån. Välbehövligt men inte tillräckligt. En mittback måste in och även en offensiv spelare.
Under söndagen har det kommit uppgifter ifrån Fabrizio Romano om att Torino skickat en förfrågan till Leicester om att få värva Dennis Praet.
Och det cirkulerar fortfarande uppgifter om Junior Messias och ett par spelare till.
Skulle det inte bli några fler spelare in som höjer nivån på truppen så börjar det se riktigt tungt ut för Torino. Inte bara på plan utan även utanför.
Det skulle innebära en ännu mer rasande Juric med risken att han avgår. Tror inte heller att spelarna som finns i truppen växer av att höra att man inte räcker till.

Som det ser ut nu får klubben även i år slåss för att hänga kvar. Vi får hoppas på att veckan som kommer innehåller fina nyförvärv och en gladare Ivan Juric. 
Il Toro står definitivt inför en ödesvecka. 

Mattias Freij@Mattias_Freij2021-08-29 16:50:00
Author

Fler artiklar om Torino