Tre nya spelare in. Blir Juric nöjd?

Tre nya spelare in. Blir Juric nöjd?

Torino fick till slut in lite förstärkningar i truppen. Även om man inte fick allt man ville ha, så får vi ändå hoppas på att detta kan lugna Juric något.

Till slut fick Juric som han ville. Förstärkningar.
Även om det inte blev nån Junior Messias, så får man ändå säga att det är tre intressanta nyförvärv som plockades in innan fönstret stängdes.
Dennis Praet, Josip Brekalo och David Zima.

Den 27-årige belgaren Dennis Praet är väl den mest kända av dem. Han lämnade Sampdoria för Leicester säsongen 19/20. Han lyckades aldrig riktigt göra en plats till sin i Leicesters startelva och lånas nu ut till Torino. Vi får väl se om han kan ta en plats i Torino.

En mittback behövde vi få in och det fick vi. Det blev den 20-årige tjecken David Zima från Slavia Prag. Nu har jag aldrig sett honom spela, men förhoppningsvis är det en talang som kommit en bra bit i utvecklingen. Han satt på den tjeckiska bänken under EM utan att få göra några inhopp. Så där borde finnas nåt. Visst hade man kanske hoppats på en mer rutinerad mittback, men det kan kanske bli bra ändå.

Den mest spännande av dem tre är nog ändå den kroatiska yttern Josip Brekalo som plockas in från Wolfsburg. Hans förra säsong var hyfsad då han gjorde 7 mål och 3 assist på 29 matcher i Bundesliga. Han var lite in och ut i startelvan, men gjorde oftast sina mål när han väl fick förtroende från start. Han har gjort 27 landskamper för Kroatien och fick lite speltid under EM.

Nu återstår det bara att se och höra om Juric är nöjd med det han fått in. Troligtvis inte. Men nu är det bara att bita ihop och köra på.
Hög tid att spela ihop ett lag och göra allt man kan för att ta ett språng uppåt i tabellen.


 

Mattias Freij@Mattias_Freij2021-08-31 22:35:00
Author

Fler artiklar om Torino