Lagbanner
2018-12-13 21:00

Ludogorets - Zürich

Inför Siena - Torino: Tre års väntan är över
Torinos ledare, Bianchi och Ogbonna.

Inför Siena - Torino: Tre års väntan är över

Efter tre år i Serie B är gör Torino comeback i Serie A. Första matchen för säsongen blir borta mot Siena som startar säsongen med minus sex poäng.

Finalmente. Serie A är tillbaka men framförallt Torino är tillbaka. Efter tre år av spel i Serie B tog Torino klivet upp i våras och ska nu inleda fasen att bli en stabil Serie A-klubb.
 
Första matchen är borta mot Siena. Ett Siena som likt Torino startar säsongen på minuspoäng efter inblandningen i Calcioscommesse. För Siena handlar det om sex poäng och för Torino en. Sammanträffande nog var det just senaste ligamatchen mellan Siena och Torino (2-2) som ansågs uppgjord och gav Torino en minuspoäng. Därmed en viktig säsongsstart där Siena vill hamna på pluss så fort möjligt samtidigt som det är viktigt för Torino att hålla Siena bakom sig.
 
Startelvan
Med en avstängd Cerci och småskadade Sansone och Santana väntas Torino starta med en 4-3-3 uppställning. I målet får givetvis Gillet starta. Backlinjen komponeras på samma sätt som i cupmatchen mot Lecce, Darmian – Glik – Ogbonna – Masiello. Nye vänsterbacken Pablo Caceres finns inte med i truppen utan spelade under lördagen match med primaveran.
 
På mittfältet blir Torino svåra att slå i det fysiska spelet. Gazzi – Brighi – Vives är Torinos hårda tremannamittfält som Siena väntas få stå emot. På topp blir det Serie A-debut för Stevanovic som startar bredvid Meggiorini och Bianchi.
 
Siena
Siena är ett av lagen som väntas vara ett av bottenlagen i år. Med de sex minuspoängen i bagaget måste man göra en lika fin säsong som ifjol, där man klarade salvezzan med åtta poäng. Då hette tränaren Giuseppe Sannino nu heter han Serse Cosmi.
 
Många Torinobekantingar finns i laget. Dellafiore, Rubin, Vergassola och Calaiò finns i laget plus att  Rosina verkar vara på gång. Så här väntas lagen starta:
 
Siena (3-5-2): Pegolo; Paci, Contini, Felipe; Del Grosso, D'Agostino, Vergassola, Mannini, Valiani; Calaiò, Bogdani
 
Torino (4-3-3): (4-3-3):  Gillet; Darmian, Glik, Ogbonna, Masiello; Gazzi, Brighi, Vives;  Stevanovic, Meggiorini, Bianchi
 
Matchen börjar 20:45 och eventuell stream hittar ni på vårat forum.
 
Källor: Torinofc.it, Toronews.net och Acsiena.it

Joel OlssonMail: olsjoel@gmail.com Twitter: @OlssonJoel2012-08-26 17:10:00
Author

Fler artiklar om Torino