Lagbanner
2018-11-29 18:55

Bayer Leverkusen - Ludogorets

Inför Torino - Pescara: Nykomlingsmöte i  Turin - live på TV4 Sport Xtra

Inför Torino - Pescara: Nykomlingsmöte i Turin - live på TV4 Sport Xtra

Nykomlingsmöte i Serie A:s andra omgång på Stadio Olimpico mellan Torino och Pescara. Avspark kl. 18:00, matchen sänds på TV4 sport Xtra.

I säsongens första hemmamatch går Torino upp i skön fight emot det Pescara som man gjorde sällskap upp i Serie A.

OFFENSIVT TORINO
Efter att Torino spelat 0-0 i premiären borta mot Siena i en tillknäppt match väntas Giampiero Ventura släppa på bromsen och gå offensivt när laget gästas av Pescara, som kommer från en 0-3 förlust hemma mot Inter i premiären. Fansen kräver tre poäng i den stundande kvällsmatchen. En förlust skulle sätta laget i ett jobbigt läge trots att säsongen bara börjat. Här följer Torinos trupp:

Målvakter: Gillet och Gomis L
Försvarare: D'Ambrosio, Darmian, Di Cesare, Glik, Masiello, Ogbonna och Rodriguez
Mittfältare: Basha, Brighi, Cerci, Gazzi, Santana, Stevanovic, Verdi och Vives
Anfallare: Bianchi, Meggiorini, Sansone och Sgrigna

Alla spelare är tillgängliga för Mister Ventura, som väntas starta med nyförvärvet Alessio Cerci (Fiorentina) längst ut till höger i ett offensivt 4-2-4. Samma försvarslinje lär formeras som mot Siena, däremot blir det Gazzi-Brighi som skyddar denna backlinje centralt från mittfältet. Hela startelvan hittar du längst ner i artikeln.

PESCARA – UTDÖMDA PÅ FÖRHAND
Pescaras tokoffensiva fotboll (90 mål på 42 matcher) firade triumfer i fjolårets Serie B och charmade brallorna även av den neutrala åskådaren. Det slutade med serieseger. Men spelarna som gjorde en knäsvag - spelfördelaren Veratti (PSG), irrationelle Insigne (Napoli) och skyttekungen Immobile (Genoa) – har man tappat. Dessutom förlorade man tränaren, Zdnek Zeman, vars väg ledde tillbaka till Rom (Roma).

Ok, man har fortfarande kvar egenfostrade Marco Capuano i mittlåset, vars insats under förra säsongen var grandios. Dessutom genomsyrar Zemans offensiva/aggresiva-DNA fortfarande Giovanni Stroppas, nye tränaren, "delfiner". Men på förhand är Pescara utdömda att åka ur Serie A.


Kroaten Vukusic från start mot Torno?

Målskyttet är A och O för ett lag som vill undvika nedflyttning. Och jag vet inte om säsongens Pescara har de målskyttarna. Även fast man lyft in tre tunga pjäser - Abbruscato (Vicenza), Jonathas (Brescia) och Vukusic (Hajduk Split) – som alla konkurrerar om en och samma centerplats i Stroppas i 4-3-3 . Enligt den rosa tidningen, La Gazzetta dello Sport, är det den sistnämnde som är favorit att starta som spjutspets mot Torino. Preliminär startelva:

Pescara (4-3-3): Perin; Zanon, Romagnoli, Capuano, Balzano; Bjarnason, Colucci, Cascione; Wiess, Vukusic, Caprari.

FORZA TORO!

Matchen visas på TV4 Sport Xtra med sändningsstart kl 17:55.

Källa: Torinofc.it och Toronews.net

August Hjalmarsson2012-09-01 15:00:00
Author

Fler artiklar om Torino