Lagbanner
Mercatons sista dag: En vänsterback och en anfallare ska in

Mercatons sista dag: En vänsterback och en anfallare ska in

Klockan 19:00 stänger det italienska transferfönstret och innan dess har Torino som mål att värva in en vänsterback och en anfallare. Här följer ni allt om Torinos sista dag på mercaton.

17:50
Torinos två värvningar denna sista dag ser ut att bli Alessandro Agostini och Valter Birsa. Agostini väntas snart skriva på ett tvåårskontrakt och kostar Torino ingenting då han och Cagliari river kontraktet. I Birsas fall är det lån där klubbarna tidigt blev överens men spelaren och Torino har haft svårt att komma överens.

Anfallsmässigt ser Torino inte ut att plocka in nått. Barreto blev det inget av och Antenucci går till Spezia. Lazio erbjöd Emiliano Alfaro men Torino tackade nej.

11:15
Åtta timmar kvar av sommarens mercato. Torinos trupp är ännu inte komplett och Gianluca Petrachi jobbar fullt för att få in nya spelare till truppen. Framförallt handlar det om en vänsterback och en anfallare där Udinese-duon Giovanni Pasquale och Paulo Barreto är målet. Men förhandlingarna, som hållit på hela sommaren, har gått trögt och under gårdagens långa förhandlingar kom man inte närmare en deal.
 
I båda fallen vill Udinese sälja där Torino kan tänka sig att köpa Pasquale men bara låna Barreto. Under gårdagskvällen kom även uppgifter om att Torino hört av sig om Cagliaris Alessandro Agostini som ser ut att bli plan b om Torino och Udinese inte kommer överens.
 
Torino gör även ett sista försök att värva Mirco Antenucci. Klubbarna ska ha ett möte och se om en övergång är aktuell.
 
I övrigt har Torino länkats ihop med Genoas ytter Valter Birsa och Lecces målvakt Massimiliano Benassi.
 
Ut från klubben ska Giuseppe De Feudis (Modena eller Varese) och Nicolas Gorobsov (Ascoli eller Lecce) hitta nya klubbar.
 
Källa: Toronews.net, SKY, Tuttosport och Lastampa

Joel OlssonMail: olsjoel@gmail.com Twitter: @OlssonJoel2012-08-31 11:15:00
Author

Fler artiklar om Torino