ALLMÄNNA REGLER PÅ FORUMET

Inlägg som är provokativa, oseriösa eller hetsar till våld är såklart otillåtna. Personliga påhopp är direkt onödiga och de bidrar inte med någonting, förutom till ännu mer tjafs. Annonsering är också något som inte accepteras. Diskriminerande åsikter och inlägg som nedvärderar folk av annan etnicitet, sexuell läggning eller liknande är såklart strängt förbjudet.

Som vi alla vet så finns det en ”PM-funktion” här på SvenskaFans, den ska användas för privata diskussioner utan något allmänintresse. Om man undrar över något och vill ställa en fråga, så får man gärna först scrolla ner och kolla igenom forumet, så att ens egen fråga inte redan kommit på tal och besvarats. Glöm inte heller att alltid respektera andras åsikter och att bemöta deras tankar och synpunkter på ett moget och ”vuxet” sätt, på så vis så slipper vi onödigt struntprat och bråk. Tänk på att, så länge du själv strävar efter att hålla en hög nivå på dina inlägg och din respons så kommer personer i din omgivning också att göra det.

******

Andra regler som bör respekteras:
 
1) Omotiverade startelvor ogillas. En kort motivering är inte för mycket begärt.
2) De som är spärrade får inte skapa något nytt konto och tro att man kan skriva på forumet igen. Nya konton leder bara till nya avstängningar!
3) Off-Topic, här diskuteras Real Madrid och det som rör Los Blancos. Under mindre uppehåll och längre avbrott i säsongen så är det dock tillåtet att avvika från ämnet Real Madrid, dock i lagom måtta.
4) Slarviga inlägg ogillas: Punkt, stor bokstav, kommatecken, styckeindelning är fyra enkla element för att få ett prydligare och mer lättläsligt forum. "SMS-språk" samt att använda smileys allt för mycket är förbjudet. Försök helt enkelt och skriva så grammatisk rätt som du bara kan.
5) Det är inte självklart att alla som håller på Real Madrid kan spanska, således ska inlägg innehållandes spansk text även innehålla en liten översättning eller förklaring
6) Det är inte tillåtet och kopiera/citera inlägg från Barcelonas forum och använda det som debattmaterial här på Puertan.
7)Det är tillåtet att länka till en blogg, så länge innehållet klart och tydligt handlar om Real Madrid. Bloggen får dock som max länkas två gånger i veckan och samma läsmaterial får aldrig förekomma två gånger i rad.
 
OBS: Forumet är för tillfället stängt för allmänheten.

Tips: Sträva efter att alltid posta inlägg som bidrar till en pågående diskussion, alternativt en ny diskussion. Väljer man att kritisera spelare eller ledare så försök och göra det på ett konstruktivt sätt. Läs också gärna igenom ditt inlägg innan du postar det och se till så att det så läsvänligt som möjligt.
 
Forumansvarig: Zizou_spars 

Moderatorer: Mr Baloo Gonzalez, CorazónBlanco, Pierre El Rey – Mejor Club de Europa del siglo XX, Valdebebas, I.Kaljic, Radical - La Armada Blanca och | IKER | CASILLAS | Un icono, modelo y leyenda! |.
  

Redaktionen2020-12-13 14:53:00

Fler artiklar om Real Madrid