Atlético Madrid tackar nej till Kean efter läkarundersökningen
Moise Keans lån till Atlético Madrid är avbrutet och spelaren kommer resa hem till Turin efter misslyckad läkarundersökning.

Atlético Madrid tackar nej till Kean efter läkarundersökningen

Moise Kean var nästan helt klar för Atlético Madrid. Idag rapporterar Fabrizio Romano att Madrid klubben backar ut ur affären. Moise Kean väntas flyga tillbaka till Italien idag.

De senaste dagarna har det varit starka rykten om att Kean skulle gå på lån till Atlético Madrid. Han syntes i arenan under Atléticos senaste hemmamatch mot Valencia. Fabrizio Romano hade även rapporterat att Atlético skulle gå vidare med lånet även om Correa inte lämnade. Idag rapporterar han på X att på grund av en skada hos Moise Kean kommer lånet inte att verkställas och Moise Kean får resa hem till Turin igen.

Den medicinska undersökningen visade att Moise Kean hade en skada som skulle hålla honom borta till mars (fotbollskanalen). Detta gjorde honom inaktuell för Atlético.

En vändning som få förväntade sig. Som Atlético supporter är man inte allt för ledsen då han skulle vara den femte bästa anfallaren i truppen.
 

Johannes Sandbergjsandb3rg@gmail.com@JohannesSandbe92024-01-30 21:41:00
Author

Fler artiklar om Atlético