Santiago Bernabeu, 2023-12-02 18:30

Real Madrid - Granada

Inför Real Madrid - Granada

Inför Real Madrid - Granada

Lördag och det ska spelas fotboll på världens enligt mig själv finaste fotbollsarena, Santiago Bernabeu. Real Madrid som toppar la liga med 35 poäng och det gör man framför årets succelag Girona även dem på 35 inspelade poäng, de sistnämnda går ut först hemma mot Valencia och det återstår att se om de lyckas sätta press på de nuvarande serieledarna från huvudstaden.

Efter ytterligare en Champions League vecka så är man tillbaka, man städade av Napoli och visade klasskillnad och extra kul att se att Rodrygo vaknat till liv i Vinis frånvaro då han fått utgått mer från vänster, samt ett mycket glädjande besked att se Ceballos från start trots att insatsen inte var den bästa men det får man nog ha lite överseende med i med hans frånvaro pga skador.

Inför kvällens match så är det bara tre poäng som gäller, gästerna Granada på en nedflyttningsplats och sju inspelade poäng och en mindre imponerade svit ska inte kunna ha något att hämta mer än att byta tröjor. Real Madrid som har ett litet glapp till Barcelona och Atletico (förvisso en match mindre spelad) har en bra chans att trycka gasen i botten nu, bortsett poängtappet mot Rayo så har man klarat sig bra under denna skadedrabbade period och nu börjar vi se spelare tillbaka. Glädjande som skrivet ovan är Rodrygos form och jag tror han återigen nätar ikväll. Ancelotti som nu också tvingats spela in lite spelare tror jag formerar denna elva,

Förväntad elva:
Lunin
Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy
Kroos, Fede Brahim
           Bellingham
Joselu          Rodrygo



Anledningen: Rotation i backlinjen på Rudiger samt att för spelare som Joselu så är detta en bra match att kunna bygga självförtroende genoma att bidra i protokollet. Brahim Diaz kan användas mer bredvis Bellingham för att göra just utrymme för en till forward och dels för att jag inte är säker på att Ceballos är redo för 90 minuter då han såg väldigt trög ut senast och skulle nog må bra av ett inhopp på 30 minuter. På tal om inhopp så hoppas jag att vi får se Nico Paz återigen som stod för sitt första mål mot Napoli och har börjat få lite chanser av Ancelotti och därför bör vi få se Argentinaren även ikväll.

Vid 16 är vi troligtvis 2a men vid 21 så leder vi ligan igen, var så säkra. Hala Madrid Y nada mas
 

Kevin Holmberg Morenoangryblackman882023-12-02 09:35:11
Author

Fler artiklar om Real Madrid