Inför: Real Madrid - Real Betis

Inför: Real Madrid - Real Betis

Två lag har hittills kammat ihop nio poäng i ligaspelet, det är Real Madrid och Real Betis. Real Madrids första match på Santiago Bernabeu är mot just Real Betis och förhoppningsvis är publiken spända på att se återigen sitt lag på hemmaplan. 

Ett formstarkt Real Madrid är mer än redo för att möta ett formstarkt Real Betis på Santiago Bernabeu. Hemmapubliken förväntar sig att Carlo Ancelottis mannar bjuder på show della show. De vitklädda kungarna har lyckats vinna tre raka bortamatcher. En gemensam nämnare för alla dessa matcher är att Real Madrid spelat en snabb och vacker fotboll där de snabba kontringarna påmint oss Mourinhoerans golden days. Kungarna har hittat nätet, dominerat i mitten och Camavinga har återigen visat sig vara en gamechanger. Tchouaméni har också axlat Casemiros roll bättre än förväntat. Med sina vassa brytningar, fina passningar och fenomenala bollkontroll har han gett oss Madridistas hopp för framtiden. Benzema och Vini har naturligtvis hittat nätet och kampen om La Ligas bästa målskytt med Lewandowski lär göra Karim the dream extra motiverad. En risk som Florentino Perez och Carlo Ancelotti har tagit är att banta Real Madrids trupp. Hur det kommer att påverka Los Blancos på lång och på kort sikt återstår att se. Det viktiga för Real Madrid blir att undvika skador, rotera så mycket som möjligt när man möter lag som Almeria och göra tidiga byten vid ett eventuellt underläge mot formstarka lag som Real Betis. Det grönvita motståndarlaget har gång på gång visat på prov att de inte räds för att möta giganter som Real Maddid. De kommer att pressa högt, utmana och spela för att vinna. Det har de visat förra säsongen och även nu när La Liga är tillbaka efter en lång och varm sommar. Tre raka vinster för Sevillas grönvita är imponerande och de kommer inte att besöka Santiago Bernabeu för att parkera bussen. Det i sin tur gör matchen underhållande för oss Madridistas som är mer än redo för denna mäktiga fotbollshelg. Vi har stora förväntningar på denna match. Klockan tickar och matchen närmar sig. Låt oss hoppas på att Real Madrid vinner och med sitt fantastiska spel ger oss en underbar helg. Show della show och inget annat. Mot ligatiteln.

Ancelotti inför matchen: 
"Vår trupp är riktigt bra, på alla positioner." 

"Tchouameni är en mycket bra spelare. Han har varit en fantastisk värvning." 

"Det är svårt att välja mittfältare till matcherna, i vårt mittfält finns mycket kvalitet och erfarenhet. Men det är bara tre som kan spela där." 

"Benzema och Modric? De får stanna kvar tills slutet på sina karriärer. Samma gäller för Kroos och Nacho, det är vad klubben vill." 


Potentiell startelva:
       Courtois
Carvajal Militao Alaba Mendy
Modric Tchouaméni Kroos Valverde
Benzema. Vinicius Jr


Var? Santiago Bernabeu
När? Lördag, 16:15.
TV: Cmore. 

Hala Madrid Y Nada Mas!

Butrint Bardhi MerreM892022-09-02 12:50:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid