2022-10-05 21:00

Real Madrid - Shakhtar Donetsk
2 - 1

INFÖR REAL MADRID - SHAKHTAR DONETSK

INFÖR REAL MADRID - SHAKHTAR DONETSK

Shakhtar Donetsk står för motståndet för tredje året i rad. Kommer Real Madrid att studsa tillbaka till vinnarspåret efter 1-1 matchen mot Osasuna i helgen?


På onsdagskvällen spelas den tredje gruppspelsmatchen i grupp F. Real Madrid har inlett Champions League-spelet med två raka segrar och två hållna nollor. 5-0 i målskillnad. Medan motståndarna Shakhtar inledde med seger mot Leipzig men spelade lika hemma mot Celtic i förra CL-omgången. 

Real Madrids vinsttrend på 9 raka matcher stötte på problem i helgens match mot Osasuna som slutade 1-1. En missbedömning från lagets sida som säkert trodde att det skulle rinna på som det har gjort i inledningen av säsongen, men en straffmiss av Benzema och en oförutsägbar nick från Kike som helt ställde Lunin i målet satte stopp för firandet. 

Att möta Shakhtar igen är speciellt. För två år sedan förlorade vi båda matcherna mot dem och det kändes som att laget var i fritt fall. Samtidigt så startade den pånyttfödelse vi såg förra säsongen med en 5-0 seger borta mot Shakhtar. Vinicius gav oss ett smakprov på vilken spelare han skulle komma att bli med ett typ av mål som vi inte fått uppleva sedan Ronaldo lämnade. Återupplev det här!

Inför kvällens match så är det stora utropstecknet att Modric är tillbaka. Courtois fortfarande borta med ryggskada vilket betyder att Lunin kommer få chansen i målet igen. 

TRUPP: 
Målvakter: Lunin, Luis López, Cañizares.
Försvarare: Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Odriozola, Rüdiger, F. Mendy.
Mittfältare: Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Lucas V., Tchouameni.
Anfallare: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr., Rodrygo, Mariano.

Trolig elva:
                   Lunin
Carvajal - Militao - Alaba - Mendy
  Valverde - Kroos - Tchouameni 
   Rodrygo - Benzema - Vinicius 


TID: 21:00
PLATS: Estadio Santiago Bernabéu 
 

Simon Johansson2022-10-05 14:00:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid