Lagbanner
Kom till Solkusten Zlatan!
Sök dig till Solkusten om det till sist inte blir Barcelona, Zlatan!

Kom till Solkusten Zlatan!

Media, inte minst den i Katalonien, spekulerar alltmer i att Zlatan är på väg bort från Barcelona. Varför inte komma till Costa del Sol istället?

Málaga är Spaniens femte största stad och har sol och bad nästan hela året om. Här skulle du trivas Zlatan. Här skulle vi och alla typ hundratals svenskar som bor och pluggar i staden välkomna dig med öppna armar.

Laget Málaga saknar en riktig striker och samtidigt någon som kan hålla i bollen i anfallet, en rik oljeshejk har köpt klubben och vill satsa på den, arenan är nyrestaurerad och lagets största fan heter Antonio Banderas. Här skulle du göra succé och bli den största stjärnan i ett lag som ska ut i Europa inom fyra år. Vad kan vara bättre? 

Ända från Pedregalejo i öster längs hela stranden la malagueta till Avenida de Andalucía och upp mot Plaza de la Merced och ända bort till Marbella och lyxhamnen Puerto Banuz i väster säger vi bara en sak. Om du till sist måste bort från Barcelona, stanna i den spanska ligan, ta kontakt med Málaga CF och bli hjälte i en stad där det är sommar året om. You can do it!

Sa jag att solen alltid skiner?...

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2010-08-12 20:08:00
Author

Fler artiklar om Spanien