Mi Madrid! Mi campeón!

Mi Madrid! Mi campeón!

Historia har du gjort Historia kvar att göra För ingen kan neka Din vilja att vinna Stjärnorna är nu på väg ut Min gamla Chamartín Långt ifrån och från nära Du samlar oss alla Madrid, Madrid, Madrid Hala Madrid! Och ingenting mer Och ingenting mer Hala Madrid!

Världens största och vackraste klubblagsturnering Champions League är tillbaka på Santiago Bernabeu, som vi har längtat. Det handlar om den mest uppsnackade CL-åttondelsfinalen och första mötet mellan mästarnas mästare Real Madrid som ställs hemma mot Manchester City. 

Det är match i match mellan världens bästa defensiva mittfältare Casemiro mot världens bästa offensiva mittfältare Kevin De Bruyne men framför allt är det hjärnornas strid mellan Zidane Zidane mot Pep Guardiola. 


 
Zidane, tränaren med flest CL-titlar i bagaget kvar i turneringen, som har chans på att vinna en trippel (med supercupen) mot Pep som måste vinna den här turneringen i år för att rädda sin säsong och verkligen visa att han fortfarande tillhör den absoluta toppen. 
 
En fransmann som aldrig har åkt ut CL såsom tränare mot en spanjor (katalan) som inte har varit i final sedan 2011. 

Frågorna dras med en lavin samtidigt som nervositeten tar över kropp och själ. 

Ska Vinicius få sitt stora genombrott ikväll? Ska Zidane ge kritikerna en käftsmäll eller ska de få tjattra ett tag till? 
Ska Real resa sig från hjärnskakningen i uppladdningen inför den här matchen den senaste veckan? Kommer det att fortsätta hackigt i maskineriet från Madrid? 
Ska Zidanes filosofi utan sin nya miljardvärvning övervinna Peps och oljeshejkernas mest påkostade lag genomtiderna?

Alla svar låter jag vara osagt, men sak är säkert och det är att Santiago Bernabéu kommer att koka, det kommer att vara sagolikt när bussen fylld med gladiatorer rullar in bland fansen som kommer i sin tur att vara Reals 12:e spelare i 90 minuter. 
 


När Champions League hymnen påkallar THIS ARE THE CHAMPIONS, Die Meister, Die Besten, Les Grandes Equipes, THE CHAMPIIION!!

Då reser sig var enda hårstrå från kroppen, då fylls ögonen med tårar, halsen fylls med en klump och för ett ögonblick fylls minnena av Predrag Mijatovic mål mot Juve i Amsterdam, Zidanes volley i Glasgow, Sergio Ramos 92:48 i Lissabon, Lucas Vazquez straff i Milano, Ronaldos gudalika prestation mot Juve i Cardiff och sist men inte minst Gareth Bales bicykleta mot Liverpool på Olympiastadion i Kiev. Ska Bale avgöra ikväll igen? 


Bale avgjorde senaste mötet och sköt Real till final 2016

Känslorna bubblar inom mig, trots att kärleken kan såra släpper jag aldrig taget, för hur kan kan jag inte älska dig, när du är Europamästare för trettonde gången? 
 
Jag är hoppfull och vet var jag har Mi Madrid, Mi Campeón! Ikväll ska hela världen få bevittna, ingen kommer att neka till din vilja att vinna. 

Mi Campeón! De Chamartín!
Hala Madrid!
 

 

Beryar TaherBeryar.taher@hotmail.comTwitter: Beryar_Taher2020-02-26 20:02:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid