Odriozola: Jag vill lyckas i Real Madrid
Får Odriozola leta ny klubb i sommar?

Odriozola: Jag vill lyckas i Real Madrid

Högerbacken är just nu utlånad till Bayern München men återvänder i sommar. Det ryktas dock om en eventuell försäljning men om Álvaro Odriozola får bestämma själv vill han helst av allt stanna kvar och lyckas i Madrid.

I januari lånades högerbacken ut till den tyska jätten efter att ha haft det rätt tufft i Real Madrid. Zidane ville helst inte släppa honom men Odriozolas mål var givetvis att ta en plats i EM-truppen och behövde speltid.
– Jag uppskattar att han tänkte mer på mig än sig själv, han är en bra tränare och person, sa Odriozola om Zidane till El Chiringuito i veckan.

Det spekuleras en del kring 24-åringens framtid och Sevilla, med Lopetegui, sägs vara intresserade.
– Jag har spelat i Real Madrid och jag tillhör fortfarande dem. Jag har uppnått många av mina drömmar men att lyckas i Madrid är en som återstår, säger Odriozola.

Han försöker att inte tänka för mycket på framtiden men att Lopetegui, som tog honom till Real Madrid, lär vara ett hett alternativ om han flyttar på sig.
– För tillfället fokuserar jag på Bayern och lyssnar inte på rykten. Sevilla är en bra klubb och det är mäktigt när de drar igång sin hymn, avslutar Odrizola.

* * *

Real Madrid har det gått ställt på högerbacksplatsen och med Achraf Hakimi som eventuell återvändare kan Odriozola mycket väl få leta efter ny klubb.

HALA MADRID!

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2020-05-10 15:05:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid