OFFICIELLT: Óliver Torres lånas ut till Porto

OFFICIELLT: Óliver Torres lånas ut till Porto

Atlético de Madrid lånar ut Óliver Torres till den 31 december 2017. Han spelar sin fotboll i Porto under den tiden. Portugiserna har sedemera chansen att köpa loss canteranon för ungefär €20 miljoner.

Óliver Torres återvänder till Porto sedan Atlético nått en slutgiltig överenskommelse med den portugisiska klubben om en utlåning av canteranon. Atleti klargjorde aldrig hur länge utlåningen gäller, men det gjorde däremot Porto och faktum är att det är en väldigt förvånande affär sett till hur rapporteringen sett ut. Óliver har lånats ut till den 31 december 2017 vilket alltså innebär att han kommer tillbringa de kommande 1,5 åren i Portugal. Därefter har Porto en köpoption inskriven i lånekontraktet mellan de båda klubbarna som de kan utnyttja

Köpoptionen som finns inskriven i kontraktet mellan Atlético och Porto uppgår i €20 miljoner. Det är oklart om Atlético har en återköpsklausul i nuläget, men det mesta tyder på att så inte är fallet. Portos intention är i varje fall att utnyttja den inskrivna klausulen. 

Zoran Zoriczoranzoric@gmail.comzoranzoric2016-08-25 16:25:01
Author

Fler artiklar om Atlético