Real Madrid - Villarreal: 2-0

Matchen
Under första halvlek så var RealMadrid på tårna och pressade Villareal vilket gav resultat. Första målet kom till via en kort hörna ifrån Modric som Bellingham hoppade över galant och bollen hamnade hos Valverde som tryckte till bollen utanför straffområdet via en viss Baena och 1-0 var ett faktum. Villareal kunde spela sig ur Madrids pressspel då och då men resulterade inte till mycket mer och Madrid ledde första halvlek välförtjänt. Under andra halvlek kliver Madrid ut då man märker att tempot dragits ner då prioriteten var att hålla bollen inom laget för att invänta misstag hos Villareal. Andra målet kom till via en makalöst distansakott av vår käre brasse Vini Jr och 2-0 och då gick luften ur Villareal. Denna match gav mig både en positiv och en negativ känsla då först Vini går av planen med någon typ av axelskada men det allra tråkigaste var att Carvajal fick bäras ut på bår vilket såg ut som att korsbandet gått av.

Lunin -  3
Helt okej insats då han egentligen gör det han ska.

Carvajal - 3
En mycket stabil insats av spanjoren som tyvärr lämnar med en tuff knäskada.

Tchoameni - 3
Stabilt i defensiven och är väldigt skicklig med att fördela bollen mellan backlinje och mittfällt.

Rüdiger – 3
En stabil insats av Rudiger som gruffar med sina knep och är en jobbig individ att ställas mot.

Mendy – 2.5
En helt okej insats av frannsmannen som sköter sig defensivt men jag kräver dock mer i offensiven.

Camavinga - 3
Camavinga har verkligen varit saknad på mitten då han hela tiden möter försvaret som en pivote och fördelar bollen fram för laget vilket resulterade till ett högre tempo.

Modric - 3
En stabil insats av modric som har ett lugn i sitt spel på mitten vilken ger medspelarna tid att placera sig i rätt ytor.

Valverde - 4
Ett kanonskott och en jobbig hök för motståndarna som ständigt springer och vinner dueller, en typsisk Valverde insats.

Bellingham - 3.5
Finns nog ingen som löper så mycket som Bellingham, kämpar som ett djur i defensiven och momentet senare är han uppe i offensiven för att ställa till med lite oreda för motståndarna, en mycket stabil insats av engelsmannen.

Vini Jr – 4.5
Det känns som att Vini gör lite vad han vill idag och även ett fantastiskt distansskott, brassen är tillbaka.

Mbappe - 2
Frannsmannen imponerar verkligen inte idag och man börjar ifrågasätta vad som egentligen är problemet för honom med tanke på att han ser väldigt trubbig ut och ingenting vill sig för honom.

Rodrygo - 2
Rodrygo fick hoppa in och blixtrade till en aning men sedan gick Madrid för att backa hem och försvara vilket resulterade att vi inte fick se så mycker mer.

Militao - 2.5
Kommer in under den sista kvarten och täcker upp det bra och är stabil matchen igenom

Arda Guler och Lucas Vasquez Spelade för lite för att betygsättas.