Silly Season: Anfallare på väg bort?

Silly Season: Anfallare på väg bort?

Under det senaste dagarna har det varit lite rykten kring våra anfallare. Både Isak och Willian Jose har varit måltavlor för Atletico Madrid. Men vem väljer dem eller stannar båda?

För några dagar sedan kom det uppgifter om att Atletico Madrid letade ersättare till Diego Costa. Ett av namnen som tidigt kom upp var Alexander Isak. Detta rykte dog dock rätt snabbt och det var väl aldrig någon i Baskien som egentligen var särskilt orolig över att svensken ska lämna än. Fast efter David Silvas snabba och överraskande övergång i sommar kan man aldrig vara säker. 

När ryktet om Isak lagt sig lite dröjde det inte mer än någon dag innan ett nytt rykte som verkar lite mer troligt dök upp i sociala medier. Atletico Madrid ska nu vara intresserad av Willian Jose då det inte kommit någon vart med deras andra alternativ. Detta rykte säger många fler att det ska vara mer trovärdigt än det om Isak. Atletico Madrid hoppas att det inte ska bli så dyrt att lösa brassen från Baskien men det återstår att se. Senaste det var tal om övergång för Willian Jose sprack det för att Tottenham inte var villiga att betala summan La Real ville ha.

Det har även kommit uppgifter på att La Real redan identifierat sin ersättare till Willian. Det handlar om Sevillas anfallare Carlos Fernandez som har svårt att ta plats i laget. Förra året var han utlånad till Granada och gjorde bra ifrån sig där med 10 mål.

Mike Billman@Zebillman2021-01-05 18:16:00
Author

Fler artiklar om Real Sociedad