Zidane: Vi har elva matcher kvar och ska förbereda oss väl
Zidane blickar nu mot avslutningen av säsongen

Zidane: Vi har elva matcher kvar och ska förbereda oss väl

Real Madrid är tillbaka i träning och förbereder sig nu för att säsongen förhoppningsvis ska återupptas. Zinedine Zidane talade med Realmadrid TV om förberedelserna.

Förhoppningen är att La Liga ska återupptas 12 juni. Zidane och hans spelare har nu börjat förbereda sig ordentligt för en uppstart.
– Den här veckan har varit väldigt bra eftersom vi kan träna mer, i små grupper, och fokusera på taktik, fysik och teknik. Laget ser bra ut men kommer att se ännu bättre ut nästa vecka.

Givetvis hoppas alla inblandade på att matcherna kan återupptas så att säsongen kan få ett avslut.
– Jag gillar att träna men att spela matcher är ännu roligare. Spelarna hoppas att få spela igen och vi måste tänka positivt eftersom vi är lyckligt lottade att vara tillbaka på jobbet och få vara ute på fotbollsplanen igen. Spelarna vill ta vara på chansen och göra det mesta av den. De har tränat på bra under karantänen och är i bra form. Det är elva matcher kvar att spela och vi förbereder oss för att avsluta säsongen på bästa sätt. Det viktigaste är att vi ger allt för att vinna något. Det ligger i klubbens DNA att vinna titlar.

HALA MADRID!

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2020-05-22 10:38:33
Author

Fler artiklar om Real Madrid