Lagbanner
Vill du börja skriva om Borussia Dortmund?

Vill du börja skriva om Borussia Dortmund?

Har du sympatier för Borussia Dortmund och vill utveckla ditt skrivande? Ta då chansen att bli en del av Dortmund-redaktionen här på SvenskaFans.

Tio omgångar är spelade i Bundesliga och Borussia Dortmund fortsätter flåsa Bayern München i nacken då man hoppas kunna sätta stopp för att rekordmästarna ska lägga vantarna på sin tionde ligatitel i följd.

Sedan flera år tillbaka har den gulsvarta klubben väckt ett stort intresse även i Sverige då man har ett spännande lag som allt som oftast spelar en underhållande fotboll samtidigt som man i mångas ögon har världens bästa supportrar.

Trots det står Dortmund-redaktionen tom sedan en tid tillbaka – vilket vi hoppas kunna få ändring på. Därför söker vi nu dig som har ett intresse för klubben samtidigt som du vill utveckla ditt skrivande.

Som skribent på SvenskaFans är du en del av supporterrörelsen och ett större sammanhang. Du får en etablerad plattform och möjligheten att träffa likasinnade på våra skribentträffar. Oavsett om du vill förmedla din supporterkärlek – eller träna dig för att arbeta som sportjournalist och bygga ett kontaktnätverk – så är SvenskaFans platsen för dig som vill berätta om ditt favoritlag i skrift, video eller podcast.
Arbetet på SvenskaFans är ideellt.
 
Så ta chansen och skicka din ansökan till: filip.wollin@svenskafans.com

*  *  *

Är du fortfarande tveksam? Ta då en titt på filmen nedan där några av branschens största namn berättar om sin väg från skribent hos oss till att i dag vara en del av den stora scenen.

Filip Wollinfilip.wollin@svenskafans.com@W0llin2021-11-01 11:30:00
Author

Fler artiklar om Dortmund

Vågar någon tro på Dortmund ikväll?