Lagbanner
VfB i fritt fall.   Mavropanos på väg också?

VfB i fritt fall. Mavropanos på väg också?

Knappt hade den omöjliga nyheten om Wataru Endo lagt sig och man hade börjat bearbeta det, så dyker nästa upp. 
Jag vet inte vilken pensel Wehrle och Wohlgemuth målar med, men dert är inga vackra penseldrag just nu för när rykten om Konstantin Mavropanos diskussioner med West Ham tilltar, så ser man ett VfB i en berg-och-dalbana och nästa steg är fritt fall. 
VfB har inom kort fått in lukrativa pengar via sponsor-affärer och via Warau Endo, men klubben siktar in sig på ytterligare ett 20-tal miljoner EURO genom att sälja Mavropanos. Greken var hos Arsenal ett tag och vill nu tillbaka till LOndon ioch West Ham har gått om pengar efter Declan Rice-affären.
Men hur tänker VfBs ledning?
Först Endo- som är kapten- och nu Mavropanos- som lett försvaret med Anton; och när man läser om potentiella ersättare som Chris Richards eller Bashir Humpreys, som inte tar plats i sina lag i Crystal Palace eller Paderborn, så börjar jag ställa frågor om kompetens. 
Nu är inte Mavropanos eller Endo helt klara, men snart är japanen helt borta och försvinner greken också, så går VfB in i en säsong där allt kommer att handla om överlevnad. Allt blir en kamp om poängen. Från början till slut. 
Vad händer i detta Schwaben? 

Magnus Falk2023-08-18 13:22:26
Author

Fler artiklar om Stuttgart