Lagbanner
Analyspodd efter VM-kvalet: Iran vs Sydkorea

Analyspodd efter VM-kvalet: Iran vs Sydkorea

Värden Arya Allahverdi och panelmedlemmarna Sahar och Pezhman Pars diskuterar och analyserar VM-kvalmatchen mellan Iran och Sydkorea som slutade 1-1 efter mål av Alireza Jahanbakhsh och Son Heung-min. Team Melli toppar fortfarande gruppen på tio poäng inför nästkommande månads matcher mot Libanon och Syrien. Vi får även ta del av supporterreaktioner och Amir Mahboob (från MahboobTubeTV på youtube) som delar med sig av sina tankar kring matchen på Azadi Stadium

Efter tio raka segrar som tränare för det Iranska landslaget har Skocic nu för första gången lett laget till ett oavgjort resultat. Det skall dock tilläggas att det iranska landslaget var betydligt bättre i den andra halvleken och att bland annat två framträffar hindrade Ezatollahi och Taremi från att göra mål. Laget toppar gruppen på 10 poäng efter fyra spelade matcher och det är nu fem poäng ner till Libanon som innehar den tredje platsen som även innebär playoff. Härnäst väntar Libanon och Syrien i november månad och fortsätter Team Melli på samma inslagna väg så bör vi summera de två matcherna med sex poäng. 

Matchfakta:
VM-Kval 2022
Iran - Sydkorea
2021-10-12
Resultat: 1-1

Värd: Arya Allahverdi
Panel: Sahar & Pezhman Pars
Gäst: Amir Mahboob
Redigerare: Samson Tamijani
Grafik: Mahdi Javanbakhsh
Intro Musik: CASPIAN by ASADI @dannyasadi
smarturl.it/CASPIAN
Outro Musik: K!DMO @kidmo.foreal
Highlight Musik: TENDER @tenderofficialmusic

Följ gärna @GolBezan på sociala medier, likea/kommentera & subscriba på den platform du lyssnar på - YouTube, Spotify, iTunes, Google Podcasts, SoundCloud, Amazon, Castbox.

Lyssna på avsnittet här och droppa gärna en kommentar om du håller med eller ej!

Siavash2021-10-18 09:31:00
Author

Fler artiklar om Iran

Förtrollningen förstörde den stora chansen!
Irans fantastiska attackerande trio
Iranier ska inte förvänta sig Guld i Asiens mästerskap!