Broberg på väg till Trollhättan
Stefan Larsson är i form och var mycket bra mot Bollnäs.

Broberg på väg till Trollhättan

Imorgon väntar ny viktig match för Broberg när man besöker Gripens hemmaarena Slättbergsbanan. Tuff match att vänta då Gripen är ett starkt hemmalag.

Ingen rast, ingen vila. Redan dagen efter den tuffa derbyurladdningen mot Bollnäs så är Broberg nu på väg söderut. Först till Örebro där man övernattar för att imorgon resa vidare mot Trollhättan. Och fortfarande så känns det en aning surt att vi tappade en poäng i gårdagens derby. Vi gjorde en mycket bra match dominerade större delen av matchen, men marginalerna var på fel sida när det var dags för avslut.

Nu väntar alltså en ny viktig match. Gripen ligger bakom oss och är ett lag som vi ska ha bakom oss. Därför bör vi vinna morgondagens match. Men det är sannerligen ingen lätt uppgift. När lagen möttes på Hällåsen vann Broberg med 12-6 efter en osannolik vändning med nio mål på 30 minuter. Men hemma är Gripen starka. Man har fällt krokben för lag som Villa, Vänersborg och Vetlanda på hemmaplan i vinter och Broberg måste vara på topp för att det ska bli poäng.

Lite oroligt är det dock i truppen. Harri är fortfarande skadad. Robert Dammbro är med på resan men det är mycket tveksamt om han kommer till spel. Adam Gilljam hade en fruktansvärd otur när han kolliderade med Robin Redin i gårdagens match och bröt samma nyckelben ännu en gång. Han missar väl antagligen nu VM på hemmaplan. Calle Rutqvist fick rött kort igår och är således avstängd imorgon.

Att Harri har varit borta har inte märkts så mycket då Masken Wiström fyller ut hans kläder väldigt bra. Micke Nilsson går väl antagligen ner på backplats imorgon och jag kan tänka mig att Erik Olovsson går ner på mittfältet samtidigt som P-J Wikström är tillbaka i laget och går in som forward. Vi är i bra form och har varit det ett bra tag nu. Hoppas att dessa förändringar inte ställer till det. Det borde inte göra det för spelarna som går in på nya positioner är inte på något sätt ovana vid dessa positioner.

Kommer vi upp i den standard som vi gjorde igår och som vi gjort under den senaste tiden så blir det tufft för hemmalaget att värja sig, det är jag säker på.

 

 
KOM IGEN NU BROBERG!!

Anders Jansson2008-01-12 20:27:00
Author

Fler artiklar om Broberg