Falun gästar Hällåsen
Kapten Nygren var magnifik mot Hammarby. Håller det i sig?

Falun gästar Hällåsen

Imorgon får Broberg besök av Falun i den sista matchen innan VM-uppehållet. Ett Falun som krigar för sin allsvenska existens mot ett Broberg som krigar för att nå slutspel.

Det har gått ett par dagar efter den bittra förlusten på Zinkensdamm. En match där Broberg på ett horribelt sätt blev bortdömda i andra halvlek. Den matchen var den fjärde matchen i rad där vi har fört spelet och stundtals varit överlägsna men inte lyckats knyta till säcken. Det är blivit en poäng på fyra matcher som lika gärna kunnat inbringa åtta poäng. Mycket små marginaler med andra ord. Därför är det lite skarpt läge inför morgondagens match mot Falun.

Om vi ska till slutspel så är det bara seger som räknas. Visst, det går att ta sig till slutspel även vid förlust, men jag anser det som lämpligare att slå Falun än att slå Edsbyn. Men det blir inte lätt imorgon. Falun måste vinna i jakten på nytt kontrakt och kommer att sälja sig dyrt och förmodligen kommer gästerna att spela mycket snålt.

Broberg har spelat mycket bra bandy ända sedan annandagen och håller det i sig imorgon så är jag övertygad om att gästerna får mycket svårt att hänga med. Vi har sådan enorm fart i spelet just nu, samtidigt som försvaret fungerar stabilt. Även hörnskyttet har lossnat en aning även om det bara blev ett mål på tolv försök senast. Imorgon ändrar Broberg en aning i laget. Erik Jonsson och Erik Olovsson får stå på sidan till förmån för Vadim Archipkin och P-J Wikström. I övrigt samma lag.

Hoppas också att publiken kommer till Hällåsen och stöttar laget i denna viktiga match. Jag antar att ganska många söderhamnare såg matchen i söndags och att de insåg att Broberg bjuder på gladbandy som är värd att bevittna live. Hoppas att folk verkligen förstår vilken enorm potential det finns i laget. Kom till Hällåsen och hjälp Broberg till slutspel. Väl där kan allting hända med det här laget!


KOM IGEN BROBERG!!













Anders Jansson2008-01-22 19:02:00
Author

Fler artiklar om Broberg