Broberg till Vänersborg
Kommer Stefan till spel?

Broberg till Vänersborg

Imorgon är det dags för en verklig nyckelmatch i striden om slutspelsplats. Broberg möter Vänersborg på bortaplan och det lag som förlorar är med all sannolikhet avsågad från slutspelet.

Tänkte börja med att be om ursäkt för den senaste veckans uteblivna artiklar. Tiden har inte räckt till helt enkelt.

Nu till väsentligheterna. I Vänersborg väntar imorgon en ruggigt viktig match. Broberg ligger på nionde plats med 21 poäng och Vänersborg ligger en placering och två poäng bakom. Det är med andra ord bara vinst som räknas om vi ska ha en rimlig chans att nå slutspelet, då vi avslutar mycket tufft med att möta Edsbyn och Sandviken. Dessa matcher får dock vänta ett tag då det är viktigt att ha full fokus på morgondagens batalj.

Vänersborg är ett lag som Broberg brukar ha märkligt svårt för. Imorgon bryr jag mig inte om på vilket sätt man vinner bara man gör det. Det kommer att bli mer kamp än skönspel det är jag ganska övertygad om. Det verkar inte helt spikat med laget. Stefan Larsson har varit magsjuk under veckan och hans medverkan under morgondagen är tyvärr osäker. Vi får hoppas att han är kurerad och kan spela.

Broberg åker söderut ikväll och övernattar efter vägen för vidare resa mot Vänersborg under morgondagen. Och imorgon förmiddag rullar en supporterbuss söderut med 30-talet hoppfulla supportrar. Förhoppningsvis kan vi hjälpa grabbarna mot en sjuhelvetes viktig seger!


KOM IGEN NU BROBERG!!











Anders Jansson2008-02-14 20:40:00
Author

Fler artiklar om Broberg