Oavgjort i derbyt
Delta fick dela pott med Karlstad Bandy i lördagens derby som slutade 6-6.

Delta spelade under lördagen ett Kallsta'-derby på Tingvalla mot kollegan Karlstad. Efter en svag första halvlek med underläge 3-5, jobbade Delta sig in i matchen. Slutresultatet skrevs till 6-6, vilket får ses som okej, med tanke på den första halvleken.

Deltaredaktionen har varit dålig på att uppdatera sina matchrapporter sen annandagen, men kan kort och gott länka till matchrapporter från Deltabloggen:
29/12: Delta - Otterbäcken 2-8
5/1: Höjden - Delta 1-2
12/1: Delta - Sunvära 3-1
19/1: Karlstad - Delta 6-6

Gårdagens match mot Karlstad blev en konstig tillställning under perfekta förhållanden, där hemmalaget Karlstad gick upp till en 3-0-ledning innan Delta tog en välbehövlig timeout. Sen började Delta äta sig in i matchen med några reduceringar, men i halvtid stod det ändå 5-3 till Karlstad.

Dock så satte Delta full fart i andra och gjorde två snabba mål direkt i inledningen av andra. Men fick se den ledningen försvinna knappa minuter efter kvitteringen. Och efter mycket hawaiibandy så kom kvitteringen till slut.