Förlust mot DIF i annandagsmatchen

Totalt genomklappning och ett effektivt Djurgården gjorde att AIK förlorade Annandagsderbyt med 12-4.

Coach Hettman sammanfattar matchen,

"Tycker att första 20-25 minuterna håller vi ställningarna riktigt bra och skapar mycket chanser som vi tyvärr bränner, samtidigt som DIF är sjukt effektiva i sina kontringar och gör mål på allt.
Sedan är vårt uppträdande i 2:a halvlek helt oförsvarbart med den genomklappningen och fokus på domaren som gör att DIF rinner ifrån...
Jag är den första att rannsaka min egen insats som var under all kritik, men det är dags för flertalet av våra andra spelare som bör göra detsamma nu också!
Vi har en otroligt tuff vecka framför oss nu med match onsdag kväll hemma mot Nitro/Nora, fredag är det derbyt hemma mot DIF kl 13.00 och borta match mot Tillberga U på söndag!!
Nu gäller det att verkligen kliva fram och visa AIK hjärtat och bevisa att vi skall vara med och kriga i toppen i år...