Vinst efter stark vändning mot Helenelund

Det var ett, som det verkade, nyvaket AIK som denna vackra söndag förra veckan tog emot Helenelunds IK på Bergshamra.

Ett nyvaked AIK klev ut på Berghamra och hamnade direkt i underläge mot HIK, i 15:e minuten tog HIK ledningen och höll ledningen till 63:e minuten, då hade äntligen AIK vaknat, och Per Hermansson kvitterade till 5-5.

Efter detta så öste AIK på och gick ifrån till ledning 8-5 innan HIk fick in sitt 6:e mål. Jonny Lind avslutade sedan målskyttet med 9-6 när det var 7 min kvar.

Sammanfattningsvis om denna match, "Trots att AIK gjorde en mycket dålig match är det ändå imponerande att till slut ändå vinna så pass komfortabelt mot ett lag som krigar för nytt kontrakt. AIK:s tyngd i anfallsvågen var Helenelund övermäktigt och det kunde ha blivit större segersiffror. Till slut det vill säga." för att citera AIK Bandys hemsida.